Porodila se Điđi Hadid, objava njenog dečka raznežila je svet: "Ponosan sam što ću te zvati ćerkom"

Điđi Hadid i Zejn Malik su postali ponosni roditelji jedne devojčice, za koju kažu da im je već promenila život

  • 1
Zejn Malik Gigi Hadid Zejn Malik i Điđi Hadid; Foto: Profimedia

Supermodel Điđi Hadid (25) i njen partner, bivši član muzičkog benda "One Direction", Zejn Malik (27) su ovog vikenda dobili devojčicu.

Naime, lepa manekenka je radnosnu vest potvrdila na društvenim mrežama, dok je isto to uradio i njen partner na Instagramu.

Ime devojčice još uvek nije poznato, a oboje su fotografisali bebinu ruku uz svoju i objavili ih uz emotivne poruke.

- Naša devojčica je stigla na svet ovog vikenda i već je promenila naš život. Volim te  - napisala je Điđi na Instagramu.

- Naša devojčica je stigla, zdrava i lepa. Da pokušam da vam opišem kako se trenutno osećam bila bi nemoguća misija. Ljubav koju osećam prema ovom malom ljudskom biću je veća od granice mog razumevanja. Zahvalan sam što ću te upoznati, ponosan sam što ću te zvati svojom ćerkom i srećan sam zbog zajedničkog života koji ćemo imati - napisao je Zejn na svom Instgramu.

Podsetimo, manekenka je bila trudna za vreme pandemije korona virusa, pa se izolovala na porodičnoj farmi u Pensilvaniji, kako bi održala svoju trudnoću bezbednom. Ona i Zejn su se sklonili iz grada kako bi zaštitili Điđi od izloženosti gužvi i virusu.

Video: Hvala plastičaru, bez zezanja! Nemaju ni 30 godina, a već nekoliko puta su išle pod nož

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA