≫ 

Porodila se ćerka najbogatije Hrvatice, a nikome nije jasno ni kada je bila trudna

Ćerka najbogatije Hrvatice i milijardera koja je leto provela u Hrvatskoj je podelila radosne vesti koje je krila sve do sada

  • 4
tamara ecclestone official

Tamara Eklston i Džej Rutland; Foto: Instagarm/tamaraecclestoneofficial

Bogata naslednica Tamara Eklston (36) i njen suprug Džej Rutland (39) su dobili drugu ćerku, kojoj su dali ime Serena.

Starija ćerka milijardera i bivšeg šefa "Formule 1" Berninja Eklstona (89) i najbogatije Hrvatice Slavice Eklston (62), je krila da je trudna, a sada je svoje drugo dete rodila u bolnici u Švajcarskoj pre nedelju dana.

Ona i njen suprug Džej, s kojim je u braku od 2013. godine već imaju prvi ćerku Sofiju (5). Radosnu vest je potvrdio i srećni Berni Eklston, koji je po 5. put postao deda.

- Apsolutno sam oduševljen što sam ponovo deda. Tamara je pre nedelju dana rodila devojčicu u istoj bolnici u kojoj je rođen i moj sin Ejs. Majka i dete su sjajno, malena je prekrasna. Ime joj je Serena i obe se već nalaze u okolini Gstada. Serena i Ejs su skoro vršnjaci pa će se moći da se igraju zajedno kada budu malo stariji. Oduševljen sam što je malena Serena konačno s nama, sada imam priličnu kolekciju unuka - izjavio je Berni.

Ono što je čudno jeste da je Tamara celo leto provela u Hrvatskoj, ali niko nije ni primetio njen trudnički stomak koji je tada, već, trebalo da bude prilično upadljiv.

Kaže da je želela da ispuni želju svojoj prvoj ćerki Sofiji da ima mlađu sestru.

Tamara i Džej su se upoznali pre 7 godina, a venčali su se samo mesce dan kasnije. Posle odmora u Hrvatskoj, njih dvoje vreme provode sa Bernijem i njegovom suprugom Fabijanom Flosi.

Podsetimo, Eklston je dobio sina sa italijankom Fabijanom ovog leta i to mu je četvrto dete koje je dobio u 89. godini života. Do sada je tri puta bio u braku. Prvi put se oženio 1952. godine, i to sa Ajvi Bamford, s kojom ima ćerku Deboru (65).  Naredni Bernijev brak bio je sa Hrvaticom Slavicom Radić.

Njih dvoje su se venčali 1985. godine, a razveli 2009. godine. Berni i Tamara imaju dvoje dece, Petru (29) i Tamaru (35).

Video: Bivša žena Silvestera Stalonea se porodila u 55. godini, pa poručila: Verujte u čuda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nibrS

    24. septembar 2020 | 12:16

    Nije ona nikakva Hrvatica nego Srpkinja iz Republike Srpske, slučajno živjela u Rijeci...

  • Hana

    24. septembar 2020 | 12:15

    Slavica Eklston je Srpkinja iz Bosne.

  • Suzana

    25. septembar 2020 | 10:02

    Srpkinja iz Republike Srpske rodom, da se zna

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA