≫ 

Zavodljiva Ketrin Zita Džons provocira golim ramenom, a kosa joj je primetno kraća

Glumica je oduševila novim izgledom na selfiju

  • 1
Ketrin Zita Džons,  Catherine Zeta Jones

Ketrin Zita Džons/Foto: Profimedia/MA/Crystal Pictures

Glumica Ketrin Zita Džons (50), koja je i među najlepšim ženama, nije imala drastičnih promena u karijeri koja traje više od 30 godina, i uvek je izgledala jednostavno, negovano i elegantno.

Ova slavna leptotica zavodljivo je gledala u kameru dok je pozirala u haljini boje breskve - sa jednim golim ramenom, a frizura joj je bila primetno kraća od uobičajene.

Osim lepog lica koje je bilo adekvatno našminkano, Ketrin je pokazala i čvrste i bolikovane ruke dok je držala telefon kako bi napravila selfi.

- Breskvičasto - jednostavno je napisala u opisu slike supruga Majkla Daglasa.

Inače, Ketrin je leto tokom pandemije korona virusa provela sa sinom Dilanom (20) i ćerkom Keris (17) koji su se nedavno vratili u školu nakon letnje pauze.

Ketrin je oduvek poznata po svojoj jednostavnoj frizuri, a to je u većini slučajeva duga, puštena i klasično oblikovana frizura. Međutim, sada je i za ovo kraće izdanje dobila pregršt komplimenata, ali ostaje nepoznato da li je kosu zaista skratila ili je promena samo trenutna.

Video: One su došle u društvu svojih jačih polovina: Ne zna se ko je bolje bio obučen i više blistao

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jooooooj zlo

    26. septembar 2020 | 09:54

    Kako je pretužno i užasno gledati ovu lepu ljušturu bez traga duše i radosti. Kao zombi je.... Baš mi je žao. Uništila je sebe sa ovim mučenim starcem.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA