Razlika i do 39 godina: Holivudski šmekeri i mlađe lepotice - šarm i mamac koji privlači

Za ove holivudske zavodnike godine nisu problem, a ni za lepotice pored njih

  • 33
Denis Kvejd, Miki Rurk, Džejson Statam

Holivudske zvezde i mlađe lepotice/Foto: Guliver/Terry Wyatt/Getty Images for YouTube, Shutterstock, Profimedia/Mega

Nije više nikakvo iznenađenje kada se neka holivudska zvezda pojavi u javnosti sa partnerkom čak i duplo mlađom od sebe. Neke zavodnike nekako uvek i vezujemo uz mlađe lepotice, a oni su pravi dokaz da razlika u godinama ne mora uvek značiti i trnovit put veze ili braka sa nikakvom budućnošću. Naprotiv.

U ovom slučaju govorimo o muškarcima, slavnim zavodnicima, koji kraj sebe imaju zanosne lepotice kojima poveća ili nekima čak i prevelika razlika u godinama ne predstavlja nikakav problem, čak ni za roditeljstvo, a u nekom od narednih tekstova predstavićemo i priču o zrelim ženama koje "šetaju" mlađe muškarce.

Mnoge veze i brakovi opstali su uprkos razlici od 20 i čak 30 i više godina, a jedan takav primer su nezaobilazni Ketrin Zita Džons (51) i Majkl Daglas (76), sa razlikom u godinama od 25 godina, čiji brak datira još od 2000. Njih dvoje imaju dvoje dece, sina Dilana (20) i ćerku Keris (17), a uprkos brojnim razlazima i skandalima koji su ih pratili, opstali su.

Čuveni srcelomac Ričard Gir ima 71 godinu, a od 2018. godine u braku je sa lepom španskom aktivistkinjom Alehandrom Silvom (37), čak 34 godine mlađom od njega. Drugog sina dobili su pre godinu dana, a slavni "oficir i džentlmen" postao je otac u 70.

O Vensanu Kaselu (53), bivšem suprugu jedne od najlepših žena sveta Monike Beluči, često se piše u medijima, a veliku pažnju privukao je kada je slavnu lepoticu zamenio trideset godina mlađom, 23-godišnjom manekenkom Tinom Kunaki, koja mu je u aprilu prošle godine podarila ćerku.

Jedan od najpopularnijih akcionih glumaca i holivudskih frajera kojeg uvek volimo da vidimo na crvenom tepihu, Džejson Stejtam (53), u srećnom je braku sa prelepom Rozi Hantington Vajtli (33), a razlika između njih je 20 godina. U bračnoj zajednici su čitavu jednu deceniju, od 2010. godine.

Iako su mnogi smatrali da će Džordž Kluni (59) ostati večiti neženja, mnoga ženska srca bila su slomljena kada je pred oltar stao sa Amal Kluni (42), jednom od najmoćnijih i najcenjenijih međunarodnih advokata za ljudska prava na svetu i jedinom ženom koja je uspela da osvoji njegovo srce. Razlika između njih je 17 godina. Imaju blizance; sina i ćerku; a te 2014. godine, kada su se zavetovali jedno drugom na večnu ljubav, postali su jedan od najskladnijih parova.

Miki Rurk (68) je seks simbol Holivuda osamdesetih i devedesetih godina, ali plastične operacije su ga potpuno izmenile i - uništile. Novo lice nekadašnjeg boksera koje ni najmanje ne podseća na ono za kojim su sve žene sveta otkidale, ne smeta njegovoj čak 34 godine mlađoj supruzi, ruskom modelu Anastasiji Makarenko (34) sa kojom je u braku od 2009. godine.

Svima dobro poznat po stasitoj figuri i plavoj kosi, zvezda akcionih filmova Dolf Lundgren (62) verio je ovog leta čak 38 godina mlađu partnerku Emu Krokdal (24). Javnost mu je zamerila ogromnu razliku u godinama, ali i to što mlada Ema neodoljivo podseća na njegovu stariju ćerku Ildu.

Tu je još jedan zavodnik, neodoljivi Šon Pen (60), koji je kraj sebe uvek imao prave lepotice i najveće zvezde. Njegova treća supruga Lejla Džordž mlađa je od njega čak 32 godine - ima samo 28, a venčali su se početkom 2020. Podsetićemo na to da je ovaj dasa bio u braku sa Robin Rajt i, naravno, Madonom. Zabavljao se i sa lepom Šarliz Teron, a fanovi ni danas nisu preboleli njihov raskid.

Kada smo kod "stare garde" slavnih zavodnika, ne smemo zaobići ni Denisa Kvejda (66) o kojem su mediji brujali prošle godine, kada je obelodanio vezu sa 39 godina mlađom Lorom Savoj (27). Sa njom je četvrti put stao na ludi kamen u junu 2020. godine, nakon tri propala braka. I dalje veruje u bračnu sreću, a da li ju je pronašao kraj mlade studentkinje, ostaje da vidimo.

Neodoljivi šarmer Brus Vilis (65) u braku je sa Emom Heming (42) već 11 godina, nakon što je u bračnoj zajednici proveo 13 godina sa Demi Mur. Razlika između njih je 23 godine, a imaju dvoje dece - Mejbl (8) i Evelin (5). Prvo su bili prijatelji, a iz tog prijateljstva izrodila se velika ljubav. Izjavio je da je ponovo sam otkrio šta znači biti istinski srećan tek kada je upoznao Emu.

Za Leonarda Dikaprija (45) je suvišno i napominjati njegov tip devojke - manekenke, zgodnice, lepotice, najpoželjnije, najlepše...i - mlade. I uvek mu polazi za rukom da kraj sebe ima one za kojima muškarci uzdišu, a već duže vreme srce mu je zarobljeno u rukama prelepe Kamile Morone (23), argentinske manekenke i modela koja je od njega mlađa 22 godine.

I čuveni "Rambo" je oslonac pronašao kraj 22 godine mlađe supruge i bivšeg modela Dženifer Flavin (52), sa kojom ima tri prelepe ćerke. Uz nju je Silvester Stalone (74) postao veran suprug, a upoznali su se kada joj je bilo samo 19. Sa ovom lepoticom je u braku od 1997. godine.

Još jedno dobro poznato lice, britanski glumac Čarls Dens (73), takođe prati trend "mlađih partnerki", ali ga ne prati tako dobra reputacija budući da je posle 35 godina braka ostavio suprugu Huanu Hejtorn sa kojom ima dvoje dece. Trenutno "šeta" 20 godina mlađu italijansku producentkinju Alesandru Masi (53), a zbog strasnih poljubaca u moru nedavno su bili glavna tema svetskih medija.

Iako znatno stariji od njih, ovi holivudski zavodnici imaju sasvim dovoljno šarma i mamaca da privuku mlađe dame. I verujemo da će tako biti još decenijama. Uz to, dokaz su da približne godine ne znače uvek i sreću do kraja života, jer ona i te kako može biti ostvarena i uz poveću razliku u godinama među partnerima.

Za kraj, u našoj anketi želimo čuti i Vaše mišljenje.

Video: Da li biste danas prepoznali omiljene filmske parove?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    26. septembar 2020 | 20:57

    Cista ljubav. Nema nista sa novcem i slavom 😁

  • Stojko

    26. septembar 2020 | 22:20

    Jedini interes je novac,sve ostalo je mlaćenje prazne slame.

  • xxx

    26. septembar 2020 | 22:35

    Sve to po principu nadje krpa zakrpu,iskompleksirane dekice sa parama i one na prodaju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA