Najpoznatija Albanka u ludilo kombinaciji prošetala Milanom: U ono na nogama ćete se baš zagledati

Poznata pevačica se u sredu pojavila na nedelji mode u Milanu, a niko od prisutnih nije skidao pogled sa nje

  • 7
Rita Ora Rita Ora; Foto: Tanjug/AP

Albanka Rita Ora (29) se pojavila na nedelji mode u Milanu, a zbog svoje odevne kombinacije je bila u centru pažnje svih prisutnih.

Naime, pevačica koja je inače poznata po seksi i neobičnim odevnim kombinacijama je ponovo uspela da iznenadi sve svojim odabirom koji je istakao njene atribute.

Ona je u sredu stigla na Fendi reviju i tom prilikom je obukla duži Fendi blejzer, a uz njega mrežaste čarape i crne visoke štikle, piše Dejli Mejl.

Preko ramena je imala zlatnu zaštitnu navlaku za telefon, dok je u ruci držala crnu tašnu. Nosila je "futurističke" naočare sa šarenom refleksijom, dok je kosu vezala u punđu. Pevačica je izgledala odlično, a ono što je privuklo najveću pažnju prisutnih jesu njene bele gaćice koje su provirile ispod sakoa. U jednom trenutku kada se sako malo više podigao, jasno se videla Ritina bujna guza.

Na ušima je nosila duge, viseće minđuše sa cirkonima, a mišljenje fanova o ovoj kombinaciji je podeljeno.

"Predivna", "Kraljica", "Izgledaš kao milion dolara", "Okani se droga", "Što ti je ovo trebalo?", bili su samo neki od komentara ispod fotografija u ovoj odevnoj kombinaciji na Instagramu, koje imaju oko 130.000 lajkova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Krk

    25. septembar 2020 | 18:13

    Rita šora....šiptarska moda,dzaba joj svega kad smrdi na loj....

  • Cure more Mehmed

    25. septembar 2020 | 18:23

    Sta je vama ovde lepo? Uzas,cudo prirode. Mala je,sise vise,ledja povijena i kako ona moze da bude model ali cega. Ukus vam je....srednje zalostan

  • Др

    25. septembar 2020 | 19:57

    Зашто је ово вест у Србији!????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA