≫ 

"Ja bih na njihovom mestu radio DNK!" Ljudi u neverici gledaju sinove slavnog glumca, sličnosti nema

Oni su totalno različiti, a imaju iste roditelje. Pogledajte kako izgledaju Švarcenegerovi sinovi...

  • 4
Arnold Švarceneger

Arnold Švarceneger; Foto: Profimedia

Sinovi slavnog glumca i bivšeg guvernera Kalifornije Arnolda Švarcenegera (73) su uslikani na plaži bez majice, a raličitost njihovog izgleda iznenadila je mnoge ljude širom sveta.

Naime, slavni akcioni holivudski glumac ima petoro dece, dve ćerke i tri sina.

Četvoro dece iz braka sa Marijom Šrajver, s kojom je bio u braku od 1986. do 2011. godine, i jednog vanbračnog sina koga ima sa porodičnom dadiljom Mildred Baena, koja mu je rodila sina 1997. godine, iste godine kada mu je i supruga Marija rodila mlađeg sina Kristofera. Kristofer je samo 5 dana stariji do Džozefa. 

Iz braka sa Marijom, Arnold ima sinove Patrika i Kristofera Švarcenegera, kao i ćerke Ketrin i Kristinu Švarceneger. Sa dadiljom Mildred ima sina Džozefa Baenu i on najviše liči na svog oca.

Razlika između Patrika i Kristofera je ogromna. Patrik je mršav, ima dužu kosu i lep osmeh, dok je Kristofer gojazan i ne liči ni na majku, ni na oca.

"Jeste li sigurni da ste od istog oca?", "Ja bih na njihovom mestu radio DNK", "Nije mi jasno kako braća mogu biti ovoliko različita", neki su od komentara na nove fotografije.

"Ne mogu da verujem da su oni brača", "Kristofer je klempav", "Auu hahaha ko zna čiji su oni sinovi", bili su samo neki od komentara njihovih pratilaca.

Inače, Patrik se bavi glumom i manekenstvom, dok Kristofer za sada nije zainteresovan za holivudsku scenu i posvetio se školovanju.

Arnoldov vanbračni sin, Džozef Baena je krenuo stopama svog slavnog oca baveći se glumom, ali i posvećujući dosta svog slobodnog vremena vežbanju. Iako ne nosi očevo prezime Džosef je jako blizak s njim i često treniraju zajedno. On je svog oca nazvao najboljim partnerom za vežbanje na svetu i već ima telo slično Arnoldovom iz mlađih dana.

Video: Švarceneger izdominirao špagu sa sve tompusom u ustima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA