Irini na slikanju nisu mogli da zakopčaju suknju: Bucnula se ili je ovo stvoreno za bolesno mršave?

Lepa manekenka se pojavila na nedelji mode u Milanu, a svi prisutni su gledali samo u nju...

  • 5
Irina Shayk Šajk Irina Šajk, Foto: SGP / Profimedia

Ruska manekenka i supermodel Irina Šajk (34) je uslikana na jezeru Komo u Italiji gde se slikala za nemačko izdanje "Vog" magazina.

Naime, lepa manekenka se ispred hotela "Villa d'Este" fotografisala u mnogobrojnim odevnim kombinacijama, a neke od haljina nije uspela da zakopča jer se navodno ugojila u poslednjih nekoliko meseci i za vreme pandemije korona virusa.

Ona je pozirala u crnom grudnjaku i crnoj uskoj suknji, koju nije mogla da zakopča, pa su joj se ispod videle bele gaćice i guza. Lepotica je obula crne lateks čizme do kolena i izgledala je veoma seksi, a obožavatelji širom sveta su poludeli za njenom lepotom.

U jednom trenutku se uhvatila za bujne grudi, a sve su zabeležili iskusni italijanski paparaci.

Inače, Irina trenutno boravi u Italiji gde je trenutno u toku nedelja mode u Milanu. Tamo je već radila nekoliko revija uključujući brendove "Versace" i "Boss".

Pored nje u Italiji se trenutno nalaze i njene koleginice manekenke Kendal Džener, Nikol Poturalski, kao i pevačica Rita Ora koja je u Milano stigla u velikom stilu, ali ipak najveću pažnju ipak privlači lepa Ruskinja.

Njene izazovne fotografije sa nedelje mode u Milanu pogledajte u galeriji ispod teksta i napišite nam u komentarima vaše mišljenje koja odevna kombinacija joj najbolje stoji.

Video: Irina Šajk i Bredli Kuper su novi Bred i Anđelina

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 👍

    29. septembar 2020 | 12:00

    Vrh riba

  • x

    29. septembar 2020 | 19:57

    E Ronaldo, ispustio su ovakvu ljepoticu i spao na kratkonogu Georginu, koja nije Irini ni do koljena.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA