≫ 

Slavne žene koje su za glavu više od svojih muževa: Razlika između jednog para je čak 36 centimetara

Neki od sadašnjih, ali i bivših parova su mučili muku sa visinom... Predstavljamo spisak od 10 žena koje su više od svojih sadašnjih ili bivših partnera

  • 4
Rouzi Hantington i Džejson Stejtam, Nikol Kidman i Kit Urban, Piter Dinkledž i Erika Šmit

Nikol Kidman i Kit Urban; Rouzi Hantington Vajtli i Džejson Stejtam; Piter Dinklidž i Erika Šmit; Foto: Profimedia Abaca Press/The Mega Agency, Tanjug/AP

Biti visoka žena nije uvek lako, posebno ako ste viši od svog partnera. Ali samo zato što je vaš partner, kada ste u ravnoj obući, iste visine ili za nijansu niži, to ne treba da vas spreči da nosite štikle.

U Holivudu postoje mnoge žene koje su "za glavu" više od svojih muževa dok su na štiklama i izgledaju fantastično zajedno.

Ovo je spisak holivudskih lepotica koje su za nekoliko centimetara "prešišale" svoje jače polovine.

Rouzi Hantington Vajtli (33) i Džejson Stejtam (53)

Upoznali su se na snimanju "Transformersa" 2010. godine, a uprkos velikoj razlici u godinama, brzo su započeli vezu. Godine 2016. su se verili, a već sledeće godine su dobili sina Džeka Oskara Stejtema koji ima 3 godine.

Rouzi je visoka 175 cm, a Džejson 178 cm, ali čim ova lepotica obuje štikle deluje više od njega. Nedavno je govorila o tome što je Džejson 20 godina stariji od nje i otkrila da razlika u godinama uopšte ne utiče na njihov odnos.

Kameron Dijaz (48) i Bendži Maden (41)

Slavna glumica i muzičar su u braku od 2015. godine, a ona je čak 6 centimetara viša od njega čak i u ravnim cipelama. Naime, Kameron je visoka 174 cm, dok Bendži ima samo 168 cm.

Sofi Tarner (24) i Džo Džonas (31)

Engleska glumica i član muzičkog benda "Jonas Brothers" su se venčali prošle godine, a razlika od 5 centimetara visine u njenu korist im uopšte ne smeta.

Sofi ima 175 cm, dok je Džo visok ravno 170 cm.

Karla Bruni (52) i Nikolas Sarkozi (65)

Bivša manekenka je skoro 10 centimetara viša od bivšeg predsednika Francuske. Naime, Karla je visoka 175 cm, dok Nikolas ima samo 166 cm, ali to je nikada nije sprečavalo da obuje štikle u javnosti i da stoji ponosno pored svog supruga.

Nikol Kidman (53) i Kit Urban (52)

Oskarovka je samo 2 centimetra viša od svog supruga, ali kada obuje štikle od 10 cm razlika je očigledna i Kit pored nje "izgleda kao kepec", po rečima fanova. Zanosna Nikol ima 180 cm, dok je Urban visok 178 cm.

Điđi Hadid (25) i Zejn Malik (27)

Jedna od najpoznatijih manekenki današnjice je od bivšeg člana "One Direction" benda viša 4 centimetra. Lepotica, koja se nedavno ostvarila kao majka, visoka je 179 cm, dok Malik ima 175 cm. 

 Uma Turman (50) i Itan Hok (49)

Bivši par koji je bio u braku 7 godina (1998 - 2005) ima malu razliku u visini, ali na fotografijama je Uma uvek delovala znatno viša od njega. Glumica u ravnim cipelama ima 180 cm, dok je Itan niži samo "za trunku" i ima 179 cm. 

Kejti Holms (41) i Tom Kruz (58)

Poznata glumica je od svog bivšeg supruga, s kojim je bila u braku od 2006. do 2012. godine, viša 5 centimetara. Naime, Kejti ima 175 cm, dok je Tom visok samo 170 cm. 

Erika Šmit (45) i Piter Dinkledž (51)

Erika je od svog supruga koji se proslavio u seriji "Igra prestola" viša čak 36 centimetara.

Naime, Piter je rođen sa ahondrolazijom što je uzrok njegovom patuljastom rastu.

Ona je visoka 168cm, dok Piter ima 132cm. 

Video: Dame od stila: Dženifer Aniston, Nikol Kidman, Elizabet Mos prošetale predivne kreacije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA