Kim i Kanje napisali da su bili na romantičnoj večeri, ali šta je na ovoj fotografiji romantično?

Slavni par je proveo noć u masivnom šatoru koji se nalazi u dvorištu ispred njihovog doma

  • 0
kim kardashian kardasijan kanje vest Kanje Vest i Kim Kardašijan; Foto: Tanjug/AP

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan (39) i njen suprug Kanje Vest (43) su uživali u romantičnoj večeri ispred masivnog šatora u svom dvorištu.

Naime, oni su imali romantičan sastanak ovog vikenda kada su proslavljali venčanje zajedničkih prijatelja.

Reper je na Tviteru otkrio da su on i njegova 39-godišnja supruga večerali napolju ispred ogromnog šatora, a nije poznato da li su se upravo tu venčali njihovi prijatelji.

- Večera za dvoje - napisao je Kanje u objavi na Tviteru.

Iako se već neko vreme govori o njihovom razvodu, izgleda da je slavni par svom braku dao drugu šansu. Kanje je u poslednjih nekoliko meseci često putovao sam bez porodice kako bi se posvetio političkoj kampanji za predstojećeg predsednika Amerike, za kog se kandidovao 4. jula ove godine.

Kim je retvitovala suprugovu objavu uz emotikon dva goluba, aludirajući na to da su još uvek zaljubljeni jedno u drugo. Na fotografiji se vidi njihov automobil sa upaljenim svetlima, koji osvetljava sto i dve stolice koji su postavljeni za večeru, gde su uživali golupčići.

Podsetimo, Kim i Kanje su se venčali 2014. goldine i zajedno imaju četvoro dece, ćerke Nort (7) i Čikago (2) Vest, kao i dva sina Psalma (1) i Sejnta (4) Vesta.

Video: Reper Kanje Vest u trci za predsednik SAD-a

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA