Nova cica Breda Pita je stravično mršava: Donji deo slike dokaz je da je preslikana Anđelina

Nikol Poturalski je uslikana u Berlinu na premijeri filma, a njena mršava figura je izazvala podeljene reakcije fanova

  • 7
Nicole Poturalski

Nikol Poturalski; Foto: Instagram/nico.potur

Nova devojka Breda Pita, Nikol Poturalski (27) je pre dva dana uslikana na premijeri filma "Jim button the wild 13" u Berlinu i tom prilikom je pokazala veoma mršavu figuru.

Naime, za Nikol pola obožavatelja govori da liči na svoju koleginicu Irinu Šajk, dok druga polovina kaže da više "vuče" ka Bredovoj bivšoj ženi Anđelini Džoli.

Realno gledano, Nikol je likom ista Irina, ali se zato njena građa ne razlikuje od Anđelinine. Poznato je da je zvezda filma "Mr. and Mrs. Smith" Anđelina veoma mršava i da je nedavno dostigla težinu od 54 kilograma, a sada je otkriveno da Nikol ima 55 kilograma, samo jedan više od Anđeline, pa ni ne čudi što su identično mršave.

Na pemijeri filma Nikol je uslikana u crnim farmerkama i kožnoj jakni, dok je oko vrata imala vezan braon šal, a obula je crne duboke čizme. Imala je malo šminke i kosu isfeniranu na ravno, a sve vreme je nosila zaštitnu masku na licu, koju je skinula samo za potrebe fotografisanja.

Time je dokazala da je veoma odgovorna i da želi da zaštiti kako sebe, tako i druge od opasnog korona virusa koji hara svetom i zbog kog je do sada umrlo više od milion ljudi.

Podsetimo, lepotica Nikol je nedavno dospela u medije širom sveta kada je uslikana na aerodromu u Francuskoj sa čuvenim Bredom Pitom, sa kim je išla na njegovo imanje na jugu zemlje, gde se on oženio Anđelinom Džoli (45) pre šest godina. Veruje se da je glumac tada novu devojku odveo na "Château Miraval", imanje koje je 2011. godine za 67 miliona dolara kupio sa bivšom suprugom.

U galeriji pogledajte kako je Nikol izgledala u Berlinu, kao i druge seksi fotografije koje redovno objavljuje na društvenim mrežama.

Ono što je očigledno jeste da na Instagramu deluje daleko više seksi nego uživo, te da tu uspeva da sakrije svoju mršavost.

Video: Od grobara do prodavačice krofni: Prvi poslovi najpoznatijih ljudi današnjice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srdjan

    29. septembar 2020 | 17:05

    Ne vole svi muskarci salo...Bred ima ukusa.

  • Baba

    29. septembar 2020 | 21:25

    Andjelina je sa 27 izgledala kao andjeo,jednom prelepa zena e sad sto je pukla kasnije jbg steta.

  • Ns

    29. septembar 2020 | 16:32

    Te mršavice rade posao ko mršavi prasići 😂😃😁😜

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA