Paris Hilton na kosi fura detalj koji nikada niste videli, devojke širom sveta "poludele" za njim

Bogata naslednica je na društvenim mrežama objavila da proslavlja godišnjicu sa svojim dečkom koga je upoznala pre 9 meseci

  • 0
Paris Hilton Paris Hilton; Printskrin: YoSiriusXM/Youtube

Bogata naslednica Paris Hilton (39) i njen dečko Karter Reum (39) su se upoznali na crvenom tepihu u januaru ove godine na after partijima za "In The Style" i "Warner Bros Golden Globe", a sada kažu da proslavljaju godišnjicu zabavljanja.

Naime, Paris je na Instagramu objavila zajedničku fotografiju na kojoj je kosu našarala plavom bojom na kojoj piše njeno ime Paris, kao i fotografiju torte na kojoj piše "P voli C".

Bogata naslednica je odala počast svom muškarcu i nazvala se "najsrećnijom devojkom na svetu", pa je dodala da je on "najneobičnija osoba".

- Srećna godišnjica ljubavi moja! Osećam se kao najsrećnija devojka na svetu jer te imam. Otvorio si mi srce na način za koji nisam znala da postoji - započela je ona.

- Ti si najneobičnija osoba koju sam ikad upoznala. Poboljšao si moj život na toliko načina. Nikad nisam mislila da je moguće imati toliko ljubavi prema nekome - dodala je Paris.

- Nikada neću zaboraviti naš prvi poljubac. Kad smo zajedno osećam se kao da smo u svom svetu i sve nestaje oko nas i to smo samo ti i ja - kaže Paris.

- Ti si sve o čemu sam sanjala i savršen si za mene u svakom pogledu. Pokazao si mi šta je istinska ljubav, bio si onaj deo slagalice koji nedostaje - dodala je.

- Hvala što si najbolji i najodaniji čovek u mom životu. Hvala što si moje srce ispunio sa toliko ljubavi. Činimo jedno drugo celim. Mi smo jedno - zaključila je ona.

- Mi smo savršen par. Ti si moj dečko i moj najbolji prijatelj u jednom čoveku i ne mogu ni da izrazim koliko sam ti zahvalna. Toliko te volim i tako sam uzbuđena zbog naše zajedničke budućnosti - kaže Paris.

Par je proslavio svoju godišnjicu ogromnom personalizovanom tortom na kojoj su bili inicijali Paris i Kartera, sa srcem u sredini.

Nejasno je koju godišnjicu su tačno proslavili njih dvoje, jer se par upoznao pre samo devet meseci, a do sada su jedno drugom poželeli "srećnu godišnjicu" u julu i aprilu ove godine.

Video: Ako želite da postanete otac deteta Paris Hilton, morate da ispunite ove zahteve

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA