≫ 

Potresne slike žene Džona Ledženda iz bolnice: Beba preminula odmah posle rođenja, detalji su jezivi

Slavni američki par izgubio bebu na porođaju. Manekenka i pevač u agoniji, objavili uznemirujuće fotografije iz porodilišta

  • 7
Chrissy Teigen, John Legend, Krisi Tajgen, Džon Ledžend Krisi Tajgen i Džon Ledžend; Foto: Tanjug/AP

Bivša manekenka Krisi Tajgen (34) i njen suprug, muzičar Džon Ledžend (41) su slomljeni nakon što je manekenka izgubila bebu.

Naime, manekenka je objavila tužnu vest na svom Instagram profilu i dodala fotografije na kojima se vidi kako plače, u rukama drži bebu, a onda i leži vidno slomljena sa svojim suprugom.

Krisi je prošle nedelje primljena u bolnicu u Los Anđelesu zbog krvarenja u trudnoći koje je trajalo duže od mesec dana.

- Nikada nismo uspeli da zaustavimo krvarenje i da damo bebi tečnost koja mu je bila potrebna, uprkos vrećama i kesama sa transfuzijom krvi. Jednostavno, nije bilo dovoljno - započela je Krisi.

- Nikada ne odlučujemo o imenu bebe sve do poslednjeg mogućeg trenutka nakon rođenja, neposredno pre nego što napustimo bolnicu. Ali mi smo iz nekog razloga počeli da zovemo ovog malog dečaka u mom stomaku Džek. Tako da će zauvek ostati Džek. Džek se toliko trudio da bude deo naše male porodice i biće zauvek - dodala je Krisi.

- Našem Džeku - tako mi je žao što je prvih nekoliko trenutaka tvog života bilo suočeno sa toliko komplikacija i što nismo mogli da ti damo dom potreban za preživljavanje. Uvek ćemo te voleti. Hvala svima koji su nam slali pozitivnu energiju, misli i molitve. Osećamo svu vašu ljubav i zaista vas cenimo.

- Veoma smo zahvalni za život koji imamo, za naše divne bebe Lunu i Majlsa, za sve neverovatne stvari koje smo uspeli da doživimo. U ovom najmračnijem danu, tugovaćemo, dok nam "oči ne ispadnu". Ali, jače ćemo se zagrliti i voleti i proći kroz to - zaključila je manekenka uz potresne fotografije iz bolnice.

Video: Da se istopiš: Ovi holivudski zavodnici su najbolje tate na svetu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • majalena

    1. oktobar 2020 | 10:39

    Iskreno, ja sam sokirana.U ovakvom trenutku imati snage i volje za slikanje.Ovo je sve otislo u klinac.

  • majalena

    1. oktobar 2020 | 10:01

    Je l’ mora bas sve da se objavljuje na drustvenim mrezama?

  • ?

    1. oktobar 2020 | 10:00

    Krivo mi je, al mi nije jasno da se neko slika u ovakvom trenutku

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA