≫ 

Brutalne pločice Lenija Kravica na naslovnici čuvenog magazina

Slavni roker oduševio sve svojim isklesanim pločicama na stomaku

  • 1
Leni Kravic Leni Karvic; Foto: Profimedia/Sipa Press

Američki pevač i tekstopisac Leni Kravic (56) je osvanuo na naslovnici magazina "Men's Health", gde je pokazao svoje savršeno telo o kojem žene širom sveta opravdano maštaju.

Naime, poznati roker je pozirao bez majice, samo u plavim farmerkama sa kajišem, a ono sa čega mnoge žene nisu mogle da skinu pogled jesu njegovi savršeni trbušnjaci.

Pevač na polovini šeste decenije oduševljava svojom figurom i isklesanim pločicama, a njegov ekstravagantni izgled je ono što i dalje privlači.

Leni na fotografiji ima naočare za sunce i ogrlicu oko vrata, dok u ruci nosi dasku za surf. U ovom izdanju mnogo podseća na glumca Džejsona Mamou (41), s kojim je njegova bivša žena Lisa Bonet (52) trenutno u braku.

Nedavno je Leni dokazao koliko je u dobrim odnosima sa bivšom suprugom i njenim novim mužem, kada je objavio zajedničku fotografiju na kojoj se grle Lisa, Džejson, njegova ćerka Zoi Kravic (31) i on, a ta fotografija je postala viral i obišla je svet.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Men's Health (@menshealthmag) on

Podsetimo, Leni i Lisa su bili u braku od 1987. do 1993. godine i imaju jednu zajedničku ćerku Zoi, koja će se uskoro pojaviti u novom filmu o Betmenu. Od 2017. godine Lisa je u braku sa Džejsonom s kojim ima dvoje dece - sina Nakou Volf Manakauapo Namakaeha Momou (11) i ćerku Lolu Iolani Momou (13).

Video: Kardi Bi pokazala kako njen stomak zaista izgleda iako ima pločice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA