Irina Šajk u helankama koje sme da obuče samo žena koja nema bukvalno ni gram viška

Poznata Ruskinja svaki put oduševljava fanove svojim ležernim odevnim kombinacijama, a ovog puta obukla je nešto o čemu mnoge žene mogu samo da sanjaju

  • 4
Irina Shayk Šajk Irina Šajk, Foto: Profimedia/BACKGRID/Backgrid UK

Ruska manekenka i svetski supermodel Irina Šajk (34) je najmodernija mama među manekenkama, a ovog puta je obukla helanke koje smeju da nose samo žene koje bukvalno nemaju ni gram viška.

Naime, poznata manekenka je prošetala ulicama Njujorka u fluorescentnim helankama i patikama u istoj boji, a ovom jarkom bojom i vitkom linijom privlačila je poglede mnogih prolaznika.

Poznato je da Irina Šajk privlči pažnju na modnim pistama, ali postalo je normalno da istu pažnju privlači i na ulicama svetske metropole. Ulice Njujorka su postale njena lična pista, a manekenka je ovog puta oduševila mnoge obožavatelje hrabrom odevnom kombinacijom koju je ponela i o kojoj mnoge žene mogu da samo da sanjaju da ponesu. 

34-godišnji supermodel je pokazala svoju fantastičnu figuru bez grama celulita, a krila je lice od paparaca koji je konstantno fotografišu.

Ona je u prvi plan istakla svoje duge, zategnute noge, a gore je obukla sivi duks, dok je na licu nosila zaštitnu masku i naočare za sunce. U ruci je nosila žutu tašnicu i izgledalo je kao da žuri negde.

Ovog puta nije šetala sa svojom trogodišnjom ćerkom Leom De Senom, koju čuva njen bivši partner Bredli Kuper (45).

Podsetimo, Irina i Bredli su svoju vezu započeli 2016. godine, a ona se završila nakon četri godine, tačnije u junu 2019. godine. Kako su strani mediji tada nagađali, glavni razlog za raskid prelepe manekenke i glumca, bila je pevačica Lejdi Gaga.

Međutim, Irina je početkom godine otvorila dušu za britansko izdanje magazina "Vog" i priznala da je jako srećna zbog trenutaka koje je proživela sa Bredlijem.

- Dvoje dobrih ljudi ne čine nužno dobar par. Jako sam srećna jer sam doživela to što smo imali. Život bez njega je za mene nešto sasvim novo. Teško je pronaći ravnotežu između toga što sam samohrana majka i toga što sam zaposlena žena koja zarađuje za svoju porodicu. Ima dana kad se probudim i pomislim: "Raspadam se" - rekla je tada.

Video: Bredli Kuper i Irina Šejk u problemima, glumac izbegava jednu stvar

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Qwer

    20. oktobar 2020 | 23:55

    Iskreno, ne dopadaju mi se njene noge, pa čak ni kompletna figura. Mada, dajem za pravo ljudima kojima se dopada. Ukusi su različiti.

  • Ivangm👁

    21. oktobar 2020 | 09:05

    Bez mane..😌

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA