≫ 

Nema šanse da pogodite koji čuveni glumac se krije iza vanserijske maske

Irski glumac se totalno kamuflirao za novu ulogu ružnog Pingvina, a ispod teške maske i šminke krije se jedan od najlepših holivudskih glumaca

  • 0
Colin Farrell, Kolin Farel Kolin Farel; Foto: Profimedia/JSML /Backgrid UK

Irski glumac Kolin Farel (44) je izgledao potpuno neprepoznatljivo kada se transformisao u zlog Pingvina za ulogu u filmu "The Batman", u kom glumi sa kolegama Robertom Patinsonom (34) i Zoi Saldanom (42), a snimanje se odvijalo u dvorani "Svetog Đorđa" u Liverpulu.

Naime, slavni glumac je bio daleko od  holivudskog lepotana kada je na licu imao fantastičnu masku i puno šminke kako bi što bolje dočarao ulogu.

Kolin je takođe imao periku kako bi se transformisao u negativca Osvalda Koblpota (Pingvina) za dan snimanja.

Mnogi se pitaju da li će se snimanje nastaviti nakon što je premijer Ujedinjenog Kraljevstva Boris Džonson (56) najavio da je grad stavljen u blokadu zbog trećeg talasa pandemije korona virusa, što znači da će mnoštvo novih ograničenja uskoro stupiti na snagu.

U sredu prošle nedelje je otkriveno da je snimanje dugoočekivanog filma konačno počelo, a datum premijere filma u bioskopima je odložen za 2022. godinu zbog straha od novih talasa pandemije Covida-19.

Očekuje se da će snimanje filma vrednog 100 miliona funti u Liverpulu trajati oko nedelju dana i da će biti prisutno oko 100 glumaca i članova ekipe, a svi oni se pridržavju strogih mera koje važe tokom pandemije.

U galeriji u tekstu pogledajte kako je seksi glumac izgledao sa protetikom na licu.

Video: Mišićavi Kalinić u donjem vešu igrao balet

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA