≫ 

Bujna starleta poreklom iz Srbije razbesnela ljude slikama s ćerkom: Prestani da seksualizuješ dete!

Koko Ostin često objavljuje fotografije svoje ćerke Šanel, a fanovi kažu da je preterala s novom objavom

  • 4
Koko Ostin Koko Ostin; Foto: Twitter/@whopper78

Američka glumica i starleta Nikol Ostin (41), poznatija kao Koko, je objavila nekoliko fotografija na društvenim mrežama sa svojom ćerkom Šanel (5), a fanovi su je kritikovali jer ćerku još uvek ljubi u usta.

Naime, obožavatelji poznate starlete (čiji su baka i deka po maminoj liniji iz Srbije), smatraju da je ćerkica prevelika da bi je majka ljubila u usta i zbog toga su joj napisali niz negativnih komentara na Instagramu.

Na jednoj fotografiji je ćerka drži za grudi, dok ju je na drugoj poljubila u usta, pa je to izazvalo podeljene reakcije njenih pratilaca.

- Šanel je prevelika za ovo. I mene su moja deca ljubila, ali u obraze. To je slatko, ovo nije. Prestani da seksualizuješ dete - glasio je jedan od komentara.

Međutim starleta se nije obazirala na negativne komentare i smatra da je to normalan odnos između majke i ćerke.

Podsetimo, Koko se proslavila objavljivanjem provokativnih fotografijama na društvenim mrežama, a onda se 2002. godine udala za repera Ajs Tija (62) i s njim počela da snima rijaliti šou.

- Prvo sam primetio njene zube, pa velike grudi, a onda se okrenula, pa mi je za oči zapala i njena velika zadnjica. Počeli smo da razgovaramo i odmah sam shvatio da je jako draga - rekao je reper jednom prilikom.

Inače, ona je rođena u Kaliforniji, ali je poreklom iz Srbije, tačnije njene babe i dede su rođene na ovim prostorima, ačesto su je upoređivali i sa bivšom predsednicom Hrvatske Kolindom Grabar Kitarović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • .....

    15. oktobar 2020 | 13:58

    sta vam je vise sta zvalite svoju decu ?!??! gledam otac ljubi sina u usta , cerka mamu ... sta ste pomahnitali roditelji koji vam je ?!?! prepun FB gadosti

  • Kile

    15. oktobar 2020 | 14:21

    Najgori su oni koji se kupaju sa svojom decom

  • 😛

    15. oktobar 2020 | 17:47

    Od jednog kratkog poljubca se ne zatrudni. Šta dižete paniku? Dobre su joj grudi i ja bi ih držala.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA