"Ma, zašto, opet?!" Slavna manekenka ne odustaje od pokazivanja "kamiljeg stopala" među nogama

Slavna manekenka ponovo je napravila istu "grešku" kada je obukla jako kratak šorts koji joj je istakao vaginu

  • 12
Hailey Baldwin Bieber Hejli Biber; Foto: Guliver/Getty Images/Jon Kopaloff

Američka manekenka i supruga kanadskog pevača Džastina Bibera (26), Hejli Biber (23) je uslikana dok je posle teretane otišla sa prijateljicom na ceđeni sok u jedan bar u Los Anđelesu, a tom prilikom joj se videlo nešto što je zgrozilo mnoge.

Naime, Hjeli je tokom izlaska iz auta prošetala u uskom šortsu koji joj se urezao na nezgodnom mestu, kod vagine, pa se bukvalno sve ocrtavalo.

Mnogi komentarišu da je ovo veliki promašaj, da izaziva gađenje i da, koliko god zgodna bila, Hejli nije smela sebi ovo da dopusti po ko zna koji put.

Nisu je poštedeli mnogi kritičari, a na Tviteru je prilično surovo prozivaju.

"Ma, zašto, opet?!", "Zar ne može da nađe normalne helanke ili biciklističke?", "Ne razumem kako joj se ovo uvek desi", "Neukusno, zaista", neki su od komentara.

Podsetimo, Hejli je jedno od najlepših lica svetskog modelinga, a uspela je da smiri buntovnog pevača Džastina Bibera za kog se udala 2018. godine.

Par ima milione fanova širom sveta, mnogi im zavide na ljubavi, a Džastinove nežne objave upućene Hejli oduševljavaju svet. Par se ne razdvaja od kada su se venčali, a Hejli važi za devojku sa besprekornim stilom i savršenim telom, a svi joj posebno gledaju u guzu. Mlada lepotica ima telo bez mane, sa koje god strane da je gledate.

Sporne fotografije, kao i seksi fotografiej mlade manekenke pogledajte u galeriji u tekstu.

Video: Svi su mislili da će im brak trajati mesec dana, a zbog ovoga su svima zapušili usta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA