Čupava i previše seksi: Irina Šajk u opuštenom izdanju, a svi se pitaju kuda žuri

Slavna manekenka je prošetala u trenerci uz poznate "ružne" čizme

  • 0
Irina Šajk

Irina Šajk; Printskrin: Instagram/voguerussia

Ruska manekenka i svetski supermodel Irina Šajk (34) je uslikana dok je sama šetala ulicama Njujorka, a tom prilikom je obukla veoma interesantnu sportsku odeću, a ono što je obula začudilo je mnoge.

Naime, čuvena lepotica je obula pink "UGG" čizme sa krznom uz trenerku sa roze i plavim nijansama, a na ruci je nosila "Versaće" zaštitnu masku za lice u crnoj i zlatnoj boji.

Od aksesoara je imala "vintidž" naočare za sunce, srebrne alke na ušima i dva tanka lančića oko vrata. U rukama je nosila kafu za poneti i novčanik, a izgledalo je kao da žuri negde.

Poznata manekenka je obukla uzak, sportski šorts, pa joj se pomalo ocrtavalo međunožje. Izgleda da i ona u ovoj vrsti odeće ima isti problem kao njena mlađa koleginica Hejli Biber, kojoj se skoro uvek vidi "kamilje stopalo".

Iako je Irina bila čupava i u opuštenoj varijanti, dobila je brojne komplimente na račun izgleda, a  svi su saglasni da bi "obučena u džak" izgledala seksi.

Fotografije Irine Šajk u ležernim odevnim kombinacijama na ulicama "Velike Jabuke" pogledajte u galaeriji u nastavku:

Video: Irina Šajk je dala lekciju o seksepilu i sve žene su načuljile uši

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA