≫ 

Lejdi Gaga objavila nikad bezobrazniji selfi: Dekolte joj je skoro do pupka

Poznata pevčica je objavila novu fotografiju na kojoj je istakla bujni dekolte

  • 2
Lejdi Gaga, dodela Oskara, dijamant Lejdi Gaga sa dijamantskom ogrlicom na dodeli Oskara 2019. godine / Foto: Profimedia/ddp USA

Američka pevačica, glumica i producentkinja Lejdi Gaga (34) je objavila novi selfi na društvenoj mreži Instagram, a poruka koju je želela da pošalje je baš jaka.

Naime, ona je objavila seksi fotografiju u crnoj dekoltiranoj majici, a tom prilikom je otkrila bujne grudi bez brushaltera. Iako su svi gledali upravo u njen dekolte, poenta fotografije bila je da pozove ljude da glasaju za novog Predsednika Amerike na izborima ove godine.

- Danas je nacionalni dan šefova, fantastičan da da proverite sa svojim šefom za koga će da glasa, kako bi ste napravili vaš plan za glasanje - pisalo je u opsiu objave.

Na ovoj fotografiji je prikupila skoro 1,5 miliona lajkova, dok joj broj pratilaca konstantno raste, pa sada ima 44,6 miliona obožavatelja na Instagramu.

Gaga je imala blagu šminku, dok je na očima imala naočare za vid, a na ušima zlatne alke.

"Izgledaš kao pornić*rka sa tim naočarima", "Dobre si*e", "Vau, baš si lepa", "Bezobrazno seksi", bili su samo neki od komentara ispod ove fotografije

Podsetimo, slavna pevačica je nedavno opisala kako se osećala poslednjih meseci i kako joj je rad na albumu "Chromatica" pomogao da oblikuje stanje uma. Kako je istakla, nakon "Joanne" turneje koja se završila 2018. godine, prolazila je kroz užasne stvari.

Znala sam se buditi svaki dan prisećajući se da sam Lejdi Gaga, a onda bih postala depresivna... Sedela bih napolju, satima pušila cigaretu za cigaretom i plakala - objasnila je Gaga.

Pevačica je odlučila da krene na psihoterapiju, koja joj je mnogo pomogla spozna koren svojih problema.

Na terapiji sam ljuštila sve slojeve luka. Kako dublje kopate, približavate se jezgru, a jezgro luka smrdi - opisala je Gaga na svoj način.

Istakla je da joj je nemerljivo pomogao rad na muzici, te da je posebno uživala dok je radila spot za singl "911".

Video: Fanovi u transu, videli da se Lejdi Gaga popravila u karantinu, nadaju se da je trudna

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA