≫ 

Dženifer Lopez od 1986. godine nije uslikana u ovakvoj garderobi

Slavna pevačica je promenila stil i prošetala u odeći koja joj baš nije svojstvena

  • 0
Dženifer Lopez Dženifer Lopez; Printskrin: Youtube/Jennifer Lopez

Latino diva Dženifer Lopez (51) uslikana je u odevnoj kombinaciji u kojoj je svet nije video nikada, od 1986. godine, kada je počela njena karijera.

Naime, slavna pevačica se ulicama prošetala u veoma širokoj odeći - beloj košulji, braon širokim pantalonama i braon "vintidž" cipelama, a kombinacija je oduševila kako prolaznike, tako i sve koji su je u tom izdanju videli putem društvenih mreža i portala.

Ona je kosu vezala u rep, a na licu je imala crnu žašitnu masku, koju je u jednom trenutku skinula.

Na ruci je imala braon kožnu torbu, dok je na ušima imala alke, a na očima braon naočare za sunce i izgledala je veoma stilizovano i šik.

Ona je tom prilikom šetala sa svoje dvoje dece - blizancima Maksom i Emom (12), kao i sa ćerkama njenog verenika Aleksa Rodrigeza, Elom (12) i Natašom (15), pa ih je odvela u šoping.

Obožavatelji kažu da je skoro nisu videli bolje odevenu, iako se ovaj stil totalno razlikuje od onog u kom je viđamo na sceni -  uskim, šljokičavim kostimima, seksi kombinacijama i dekoltiranim haljinama.

Istina, najčešće je možemo videti u sportskim kompletićima, a fanovi kažu da je ova kombnacija pravi pogodak i da treba češće ovako da se oblači.

Fotografiju Džej Lo zakopčanu "od glave do pete", pogledajte u galeriji u tekstu.

Video: Da se zavrti u glavi! Šakira i Džej Lo guzama začinile seksi Superboul

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA