≫ 

Urnebesno! Seksi starleta na glavu stavila masku Donalda Trampa, pa se skinula u bikini

Kotni Stoden izazvala je podeljene reakcije novom objavom na Instagramu

  • 0
Courtney Stodden

Kortni Stoden; Foto: instagram/courtneyastodden

Američka starleta i TV lice Kortni Stoden (26) je na svom Instagram profiu objavila tri fotografije na kojima pozira u bikinju, ali sa maskom predsednika Amerike Donalda Trampa (74) na licu.

Naime, prsata lepotica je privukla veliku pažnju fanova i podelila mišljenja o ovom kostimu, s obzirom da neki kažu da je bizarno to što je uradila, dok drugi tvrde da je veoma smešno.

Starleta je ovim potezom želela da privuče građane Amerike da glasaju i pridružila se mnogobrojnim javnim ličnostima koji su se angažovale da pruže podršku Trampu na izboima.

Manekenka je pozirala na golf terenu, a tom prilikom je istakla bujne grudi, ravan stomak i zategnute noge u visokim štiklama i svi su se smejali jer lik aktuelnog predsednika ima telo žene.

- Pobrinite se da izađete na izbore i glasajte! - napisala je Kortni.

Na objavi u komentarima budući glasači su pisali pozitivne konstatacije o Donaldu Trampu, ali i o njegovom konkurentu Džou Bajdenu, koji će se uskoro pojaviti na izborima za novog predsednika Amerike.

Podsetimo, starleta je privukla ogromnu pažnju javnosti kada se kao maloletnica sa 16 godina udala za glumca iz filma "Zelena milja" Daga Hatčisona, s kojim je bila 9 godina u braku, ali se u martu ove godine razvela.

Nakon toga uslikana je sa glumcem Brajanom Ostinom Grinom (47), još uvek zakonitim mužem Megan Foks, u romantičnoj šetnji, ali su oboje demantovali tračeve o romansi, već su potvrdili da su samo prijatelji.

Video: Kortni Kardašijan je objasnila kako preboleti super frajera za nekoliko dana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA