Zvezda filma "Američka lepota" u drugom stanju

Glumica je mesecima pokušavala da zatrudni, a sada se pohvalila lepim vestima

  • 0
Mena Suvari

Foto: Profimedia

Glumica Mena Suvari (41), koja se proslavila zapaženom ulogom u filmu "Američka lepota", i njen suprug Majkl Houp čekaju prvo dete.

Mena je srećne vesti podelila na svom Instagram profilu, objavivši fotografiu na kojoj se drži za stomak, a naglasila je da je pre trunoće prošla kroz pravu borbu za potomstvo.

- Najveći, najdragoceniji dar nam je stigao. Kroz svu traumu, kroz svu borbu, kroz svu sumnju, naš mali anđeo nas je izabrao. Nikada neću imati dovoljno reči da opišem svoju ljubav prema ovoj prelepoj duši koja dolazi u naš život, ali nikad neću prestati da se trduim da mu pružam najbolji mogući život. Ti si sve što sam ikad želela, volimo te - napisala je u opisu.

- Za mene je to još uvek proces verovanja i prihvatanja da mi se nešto tako lepo može dogoditi. To je jako emotivno iskustvo. Osećala sam se jako čudno kada sam saznala da sam trudna - rekla Mena u intervjuu za People.

Inače, Mena i Majkl u braku su od 2018. godine i mesecima unazad pokušavaju da dobiju dete.

- Merila sam temperaturu svaki mesec i mokrila sam na ovulacijske štapiće. Očekivala da će se nešto dogoditi, ali nije, bila sam preplavljena emocijama i pod stresom - ispričala je ona jednom prilikom.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by 𝓜𝓮𝓷𝓪 𝓢𝓾𝓿𝓪𝓻𝓲 (@menasuvari) on

 

Video: Moto Šarliz Teron za miran život: Za sreću joj ne treba muškarac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA