"Više para dobijem od sponzorisane objave na Instagramu nego od sezone rijalitija"

- Nikad nismo mislili da ćemo snimiti drugu sezonu, a snimili smo ih 20 - rekla je Kardašijanka

  • 2
Kim Kardasijan, Jermenija Foto: Profimedia/Sputnik

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan otkrila je da od Instagrama zarađuje više nego od sezone porodičnog rijalitija "U korak sa Kardašijanovima".

Kardašijanovi nakon 14 godina neće snimati rijaliti koji ih je proslavio, a kako je Kim naglasila, popularnoj porodici treba pauza.

- Nikad nismo mislili da ćemo snimiti drugu sezonu, a snimili smo ih 20. Jednostavno nam treba pauza, jednostavno je. Treba nam malo vremena da se pregrupiramo - objasnila je Kim u jednom intervjuu, a nedavno je Davidu Letermanu priznala da joj šou nije primarna zarada.

- Bez šoua ne bismo bili ono što smo danas i zbog toga smo nastavili, ali, realno, možemo objaviti nešto na društvenim mrežama i zaraditi više nego od cele sezone šoua - rekla je Kim.

Prema pisanju TMZ-a, porodica Kardašijan i Džener 2017. godine su potpisale ugovor za dodatnih pet sezona riijalitija za neverovatnih 150 miliona dolara.

Njihova majka Kris Džener otkrila je da se zarada od rijalitija dijeli na ravnomerne delove među sestrama, a kad se odbije 10 posto zarade koju dobije Kris, kao njihova menadžerka, svaki član porodice dobije oko 4,5 miliona dolara po sezoni. 

Stranica "Hooper HQ", koja svake godine objavljuje listu, navodi da Kim zarađuje čak 858 hiljada dolara po sponzorisanoj objavi na Instagramu. Ipak, po ovim podacima, Kardašijanka za šest sponzorisnaih objava na ovoj društvenoj platformi zaradi više nego od sezone rijalitija.

Video: Kim Kardašijan pokazala nikad manji struk

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA