≫ 

Priča se da je muža bacila svojim tigrovima, a sad je Kerol u 59. godini priznala da je biseksualka

Uzgajivačica tigrova je otkrila da joj je svejedno da li je sa muškarcem ili ženom

  • 0
Carole Baskin

Kerol Baskin; Foto: Instagram/carolebaskincat

Američka aktivistkinja za prava velikih mačaka i vlasnica neprofitnog utočišta za životinje "Big Cat Rescue" u Tampi na Floridi, Kerol Baskin, je u 59. godini otkrila da je biseksualka.

Naime, Kerol, koja se proslavila u Netfliksovoj emisiji "Tiger King", kao konkurentkinja Džoa Egzotika, je sada otkrila da ne pravi razliku da li je u vezi sa muškarcem ili ženom.

Ona je izjavila da je svoje seksualno opredeljenje otkrila još tokom krize AIDS-a 80-ih  godina kada je provodila puno vremena sa LGBT zajednicom.

- Bila sam verena za psihologa i to je bila njegova oblast, bavio se LGBT zajednicom. To je bilo u periodu kada je AIDS pustošio svet i kada su ljudi gubili svoje najmilije. Ja sam se tada približila ljudima u toj zajednici - započela je.

- Oduvek sam sebe smatrala biseksualkom. Iako nikada nisam imala ženu, mogla bih veoma lako da se zabavljam sa ženom, kao i sa muškarcem. Mislim da smo svi jedno i da smo svi... Jednostavno, ne vidim da smo različitog pola, različite boje ili bilo šta drugo  - zaključila je.

Kerol se rešila muža tako što ga je bacila zverima?

 

Popularni Džo Egzotik tvrdi da se Kerol muža rešila tako što ga je bacila tigrovima, te već dve decenije nema nikakvih dokaza o njegovoj smrti.

Teoriju je podrđala i Kardi Bi, koja je na vest da je izvesni tigar pozitivan na korona virus, napisala:

Reći cu vam kako….Kerol je*ena Baskin!

Takođe je nedavno postavila mim koji je implicirao da je Kerol Baskin ubila svog muža i njime nahranila svoje tigrove, a to je teorija zavere koja se istražuje u pomenutom dokumentarcu.

Mim pokazuje figuru Džoa Egzotika kako pije čaj ispred znaka koji kaže: “Kerol Baskin je nahranila svoje tigrove svojim mužem” .

Pored toga, Kardi je upitala svoje pratioce “Sta mislite o ovome?”

Kerol Baskin je nakon objave dokumentarca negirala ovakve optužbe i rekla da navodno nema veze sa nestankom svog supruga.

Video: Hranjenje ovih „bebica“ gotovo da spada u ekstremne sportove

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA