Džef Bridžis objavio da je oboleo od teške bolesti: "Počinjem lečenje, izveštavaću vas"

Glumcu Džefu Bridžisu je dijagnostikovan limfom, ali kaže da su prognoze doktora dobre

  • 0
Jeff Bridges, Džef Bridžis Džef Bridžis; Foto: Guliver/Matt Winkelmeyer/Getty Images

Holivudski glumac i zvezda filma "The Big Lebowski" Džef Bridžis (70) je objavio zabrinjavajuću vest o tome da boluje od limfoma, ali je naglasio da se uspešno leči i da su doktorske prognoze za ozdravljenje dobre.

Naime, poznati glumac je na društvenim mrežama otkrio svoju dijagnozu uz reči:

- Na videlo je izašlo novo sra*e. Dijagnostikovan mi je limfom. Iako je to ozbiljna bolest, osećam se srećno što imam sjajan tim doktora i jer su prognoze dobre. Počinjem lečenje i izveštavaću vas o oporavku - napisao je Džef.

On se zatim zahvalio svojoj porodici, prijateljima i obožavateljima na podršci. Inače, limfom je vrsta raka koji počinje u limfnom sistemu i zahvata limfne čvorove, slezinu, koštanu srž, a pojavljuje se u dva srodna oblika - Hodgkinov limfom i ne-Hodgkinov limfom.

Podsetimo, Džef je sedam puta bio nominovan za najprestižniju filmsku nagradu "Oskar", a osvojio ga je 2010. godine za ulogu u filmu "Ludo srce".

Pojavio se i u filmovima "Starman", "True Grit", "The Last Picture Show", "Hell or High Water" i brojnim drugim.

On je u srećnom braku već 43 godine sa Suzan Geston (67), a u junu ove godine su proslavili godišnjicu koja je zaista retka u Holivudu.

- Zaista sam blagoslovljen. Zaista smo različiti, ali to slavimo i ne damo da nas išta rastavi. Poštujem njenu mudrost - istakao je Džef.

Godine 1974. upoznao ju je kada je imala samo 20 godina i kada je radila kao konobarica na ranču na kom je on snimao film "Rancho Deluxe".

Postoji anegdota koju je ispričao Al Paćino o dodeli Oskara 1975. godine kada je bio naduvan i kada je rekao:

- Sedeo sam i uživao u šouu. Okrenuo sam se ka Džefu Bridžisu, koji je isto bio nominovan za Oskara, rekao sam mu "zdravo". Nisam ga poznavao, ali sam znao da je Džef Bridžis. On mi je rekao: "Da? Zdravo. Ok". Pomislio sam: "Nikada nije pogledao moje filmove" - rekao je Paćino koji je osam puta bio nominovan za tu prestižnu nagradu, a osvojio ju je 1993. godine za film "Scent Of Woman".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA