I ajkulu bi oterala, a kamoli sitne ribe: Vrela Ruža zaronila i pokazala XXL guzu

Popularna starleta se već neko vreme odmara na Maldivima, a tu priliku je iskoristila da roni sa mirnim ajkulama

  • 2

Britanska starleta i influenserka Demi Rouz (25) se već neko vreme odmara na Maldivima, a ovog puta je na Instagram Storiju objavila video snimak dok je ronila pod vodom sa mirnim ajkulama, koje su lokalna turistička senzacija.

Naime, Vrela Ruža, kako je zovu obožavatelji sa Balkana, je ronila u seksi neon zelenom bikiniju, a kada je zaronila u dubine njena ogromna seksi guza je, po rečima njenih fanova, "oterala sve ribe i ajkule".

Manekenka ima toliko veliku guzu koju je istakla u uskim tangicama, da je šokirala obožavatelje koji su videli ovaj snimak i podigla pritisak mnogim muškarcima.

Ona je svaki slobodan trenutak iskoristila da se fotografiše i snima za društvene mreže na kojima je veoma popularna, a istakla je svoju figuru "peščanog sata" - uzak struk i guzu veću od onih koje imaju popularne sestre Kardašijan.

Mnogi komentarišu da Demi uživo ne izgleda ni približno kao na Instagramu gde je prati 15 miliona pratilaca, a na objavama prosečno ima oko pola miliona lajkova.

Kažu da je uživo "više debela nego žena sa seksi oblinama", a fotografije sa Ibice, gde su je ovog leta uslikali paparaci i na kojima izgleda "najrealnije", možete videti u galeriji. Procenite sami.

Video: Bezobrazna manekenka pozirala gola u bazenu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA