Kakav promašaj cice za koju se bore najveće modne kuće: Sve se providi, ali to nije najveći problem

Poznata manekenka je uslikana u interesantnoj odevnoj kombinaciji koja asocira na devedesete godine

  • 2
Britain Fashion Awards Vini Harlou; Foto: Tanjug/AP

Manekenku Vini Harlou (26) paparaci su uslikali sa dečkom Kajlom Kuzmom (25) na proslavi osvojene "NBA" titule.

Naime, Vini je pokazala svoje obline kada se sa svojim dečkom i ostalim igračima "LA Lejkersa" pojavila na slavlju šampionske pobede u "Delilah" restoranu u Zapadnom Holivudu.

Ona je tom prilikom nosila topić neobičnog kroja ispod kog nije imala brushalter, pa su joj se ocrtavale grudi i bradavice. Na nogama je nosila izvrnute farmerke, sa ispisanim džepovima, dok je na ramenu imala "Kristijan Dior" vintidž tašnu. Kosu je uvila u sitne afro lokne i imala je blagu šminku.

Mnogi kažu da je ovo njen prvi veliki promašaj, kada je reč o oblačenju, ali nije to najveći "problem" u ovoj priči.

Naime, brojni fanovi ocenili su da joj se nešto dogodilo i sa licem, te da izgleda neraspoloženo, iscrpljeno, drugačije, pa čak i izobličeno.

Iako se definitivno razlikuje od prosečne manekenke, upravo ju je njena različitost učinila jednom od najprepoznatljivijih modela današnjice. Vini, čije je pravo ime Šantel Braun Jang, javnosti se predstavila 2014. godine u šou ''America's Next Top Model''.

Danas je jedna od najuspešnijih manekenki na svetu, dok je na početku karijere imala problem sa poslovnim ponudama zbog stanja koje uzrokuje depigmentaciju na delovima kože, pojavu belih mrlja nepravilnog oblika, zvanog vitiligo.

Uprkos tome što joj se telo razlikuje od svih svetskih top-modela, ova 25-godišnjakinja i te kako zrači samopouzdanjem i zbog toga je uzor mnogim mladim devojkama.

Podsetimo, Vini je rođena 27. jula 1994. godine u Torontu i poreklom je sa Jamajke. Kada je imala 4 godine, njoj je dijagnostifikovan vilitigo. Zbog ovog oboljenja kože nju su u školi vređali i nazivali su je "zebrom", "kravom"... Upravo zbog verbalnog uznemiravanja od strane vršnjaka, Vini je često morala da menja škole, a čak je planirala i da se ubije.

Međutim, njen život se preko noći promenio na bolje. Naime, Vini je 2014. godine na Instagramu otkrila čuvena manekenka Tajra Benks. Harlou je učestovala u emisiji "America's Next Top Model" i bila je prva Kanađanka koja je ušla među 14 finalistkinja ovog takmičenja.

Nakon toga, njena karijera je išla uzlaznom putanju. Sarađivala je sa mnogim brendovima a sada je jedna od najcenjenijih svetskih manekenki.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA