Dve godine je muža varala sa striperom, opelješila ga, a sada se tajno udala za drugog ljubavnika

Fil Kolins nije imao sreće sa suprugom koju je 1994. godine upoznao na turneji u Švajcarskoj

  • 1
Fil Kolins, Phil Collins

Fil Kolins; Foto: Guliver/Getty Images/Ethan Miller

Engleski muzičar Fil Kolins (69) je sa bivšom suprugom Orijen Sevej (46) bio dva puta u braku, a oba puta ga je "namagarčila".

Naime, poznati umetnik i preduzetnica su se prvi put venčali 1999. godine i bili u braku do 2008. godine, a onda su se razveli.

Godine 2016. on je svojoj bivšoj supruzi dao drugu šansu, a sada je zažalio jer je saznao da ga je varala poslednje dve godine i da se pre dva meseca udala za drugog ljubavnika.

Oni zajedno imaju sinove Metjua (15) i Nikolasa (19), a njihova prva rastava je bila jedna od najskupljih u svetu šoubiznisa, kada je Orijen dobila čak 46 miliona dolara.

Pil prvi put nije naučio lekciju, pa je ostavio voditeljku Danu Tajler kako bi se pomirio sa bivšom suprugom, koja je u tom trenutku bila udata za biznismena Fouada Mejatija. Mejati je tada rekao da ga je Orijen ostavila zbog muzičara.

Oni su dosta vremena provodili zajedno u njegovoj vili u Majamiju gde se ona oporavljala od problema sa kičmom i bila je skoro nepokretna, pa je Fil smatrao da su napravili grešku što su se razveli.

- Naša rastava je bila pogrešna odluka. Sada ponovno zovem Fila svojim mužem. Toliko smo bliski da nije važno jesmo li venčani ili ne. Uvek smo bili bliski zbog dece. Prošle godine sam shvatila da je on zaista muškarac mog života - rekla je ona 2017. godine.

- Ponovo smo zajedno jer smo shvatili da smo napravili pogrešku. Puno ljudi nema ili ne želi da da ljubavi drugu šansu. Naši sinovi su jako srećni jer imaju ponovno svoje roditelje zajedno - rekao je tada Fil.

Sada su Fil, ali i javnost ponovo šokirani jer se Orijen pre dva meseca tajno udala u Las Vegasu za Tomasa Batesa (31). Fil nije znao da se ona viđa sa drugim muškarcem jer mu je rekla da često ide u Las Vegas na poslovne sastanke vezano za njen posao sa prodajom nakita.

Fil je sada podigao tužbu protiv nje jer ona ne želi da se iseli iz njegove vile u Majamiju. Kaže da je promenila sigurnosne lozinke po kući, pa ni on više ne može da uđe tamo. Preti mu da će u javnosti reći njegove intimne stvari, ako nastavi da je tera da se iseli.

Međutim, otkriveno je za još jednu njenu prevaru kada ga je pre dve godine varala sa striperom Prestonom Tompsonom, kome je kupila vilu u vrednosti od 1,3 miliona funti i tamo su se često viđali i uživali u luksuzu na Filov račun.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA