Hejli Biber po stoti put pokazala "kamilju šapu" tamo dole: Svi se pitaju kako je ne boli

Slavna manekenka ponovo je napravila istu "grešku" kada je obukla jako kratak šorts koji joj je istakao intimni deo tela

  • 10
Hailey Baldwin Bieber Hejli Biber; Foto: Guliver/Getty Images/Jon Kopaloff

Američka manekenka i supruga kanadskog pevača Džastina Bibera (26), Hejli Biber (23) je uslikana nakon što je prisustvovala času joge sa prijateljicom Adison Rae (20), a tom prilikom je po stoti put napravila groznu grešku.

Naime, Hjeli je tokom izlaska iz studija u kom se održava "Hot yoga" prošetala u uskom šortsu koji joj se urezao na nezgodnom mestu, kod vagine, pa se bukvalno sve ocrtavalo, a to je po ko zna koji put zgrozilo njene fanove.

Fanovi komentarišu da je ovo degutantno i da inače modna ikona ne treba to sebi da dozvoli nikada. Iako je najverovatnije pročitala na društvenim mrežama u čemu je problem sa njenim sportskim odevnim kombinacijama, Hejli ne odustaje od uskih šortseva i iznova pokazuje "kamilju šapu" - šorts uvučen u međunožje koji ističe genitalije. 

"Šta nije u redu sa njom pa ponavlja istu grešku?", "Ovo je grozno", "Ne mogu da verujem, da li čita društvene mreže, ovo je PROMAŠAJ!", bili su samo neki od komentara ispod fotografije.

Ona je ovom prilikom obukla roze šorts, veoma kratak roze topić, dok je na glavi imala i kačket i zaštitnu masku, pa joj se lice uopšte nije videlo.

Na nogama je nosila otvorene papuče, a s obzirom da je ovih dana temperatura u Los Anđelesu između 18 i 23 stepena Celzijusovih, fanovima nije bilo jasno kako joj nije hladno, jer se ovih dana sve vreme kretala u letnjoj odeći.

Podsetimo, Hejli je jedno od najlepših lica svetskog modelinga, a uspela je da smiri buntovnog pevača Džastina Bibera za kog se udala 2018. godine.

Par ima milione fanova širom sveta, mnogi im zavide na ljubavi, a Džastinove nežne objave upućene Hejli oduševljavaju svet. Par se ne razdvaja od kada su se venčali, a Hejli važi za devojku sa besprekornim stilom i savršenim telom, a svi joj posebno gledaju u guzu. Mlada lepotica ima telo bez mane, sa koje god strane da je gledate.

Sporne fotografije, kao i seksi fotografije mlade manekenke pogledajte u galeriji u tekstu.

Video: Svi su mislili da će im brak trajati mesec dana, a zbog ovoga su svima zapušili usta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cana

    22. oktobar 2020 | 12:44

    Radi li sta ovaj narod ili samo zeva u njenu 🐠

  • majalena

    22. oktobar 2020 | 12:53

    “...svi se pitaju kako je ne boli.” Evo bas mi je to preokupacija danima. 🙄

  • Ja

    22. oktobar 2020 | 12:45

    Kamilju sapu? Jel sam dobro razumela? Kamila nema sape o.O

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA