≫ 

Kim Kardašijan priredili spektakl za 40. rođendan! Sa Kanjeom se ljubila kao da se ništa nije desilo

Kada je najpoznatija starleta na svetu u pitanju sve mora da "pršti" pa i jubilarna rođendanska žurka

  • 0
Kim Kardashian, Kim Kardašijan

Kim Kardašijan; Foto: Tanjug/AP

Najpoznatija starleta i influenserka na svetu Kim Kardašijan (40) je 21. oktobra proslavila svoj 40. jubilarni rođendan, a njena porodica joj je za tu prelepu priliku pripremila fantastično iznenađenje.

Naime, njene sestre Kortni, Kloi, Kendal i Kajli su joj u seksi kostimima izvele pravu predstavu, pa su izvele tačku u stilu kabarea i šokirale američku miljenicu.

Slavljenica se u jednom trenutku pojavila na sceni, a s obzirom da nije očekivala da će morati da pleše, ona se od sreće "ukočila" i sve vreme se smejala i zahvaljivala svojim sestrama koje su sa širokim osmesima na licu vrckale guzom u ritmu muzike.

Cela prostorija je bila uređena u "vintidž", ali i u "Halloween" stilu, a puštala se i muzika iz 20-ih godina prošlog veka. Paradu je predvodila najstarija članica Kardašijan - Džener klana, Kortni Kardašijan, a sve dame su bile u crnom i obučene kao "zečice", osim Kim koja je nosila zlatnu haljinu sa šljokicama, koja je svima upadala u oči.

Haljina je toliko bila uska, da je istakla sve njene obline i savršenu figuru, a kosu je pustila niz ramena. Imala je svedene zlatne štikle i uživala je u svojoj večeri.

Dok je ulazila u prostoriju, vidi se da su svuda oko nje bundeve, koje su izrezbarene za Noć veštica. Fotografije sa žurke pogledajte u galeriji.

Video: Kim Kardašijan pokazala nikad manji struk

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA