Od beskućnika do milionera i natrag u propast: Nekad zvezde, a danas žive od kopanja po kontejnerima

I slavne zvezde koje su danas veoma bogate su imale finansijskih poteškoća u prošlosti zbog čega su često bili i beskućnici

  • 4
Dženifer Lopez, Hale Beri, Loni Vilison

Foto: Profimedia

Ove holivudske zvezde stalno viđamo na crvenom tepihu u besprekornom izdanju, ali niko ne zna da su u prošlosti imali ozbiljne finansijske probleme i da su bili beskućnici. Da stvar bude još strašnija, neki od njih su to i sada.

Isko postoje javne ličnosti kojima je od mlađih dana sve pruženo na tacni, ovo je lista ljudi koja je morala ozbiljno da se pomuči za svoj novac.

U nastavku pogledajte galeriju u kojoj ćemo otkriti koje to ličnosti neko vreme nisu imale svoj dom i živele su na ulici.

Hale Beri

 

Glumica Hale Beri se u 21. godini preselila u Njujork kako bi ostvarila svoj glumački san, ali je njena majka iznenada prestala da joj šalje novac, pa je ona bila prinuđena da spava u skloništima za beskućnike kako bi preživela.

Međutim, godinam kasnije glumica je rekla da ju je ovo iskustvo naučilo mnogo toga.

- Naučilo me je da se brinem o sebi i da preživim svaku situaciju, čak i ako to znači odlazak u sklonište beskućnika ili preživljavanje u okviru svojih, tada oskudnih mogućnosti - rekla je ona jednom prilikom, a zatim je 2002. godine osvojila Oskara za najbolju glumicu u filmu "Monster's Ball. Bila je prva žena afroameričkog porekla koja je to uspela.

Kris Prat

 

Kada je imao 19 godina glumac je uzeo kartu u jednom smeru do Mauia kako bi živeo sa svojim prijateljem, ali nisu razmišljali da nemaju dovoljno novca da iznajme stan.

Umesto toga, spavali su u kombiju punom buva i miševa.

- Sve vreme smo pili i pušili travu i radili minimalno, 15-20 sati nedeljno, taman toliko da pokrijemo gorivo i hranu. Znate, to je bilo šarmantno vreme - rekao je on.

Rendi Kvejd

 

Godine 1973. je bio nominovan za Oskara, Bafta nagradu i Zlatni globus za film "The Last Detail", a danas je beskućnik.

Sve je krenulo po zlu 2009. godine kada su on i supruga Evi uhapšeni jer nisu platili hotelski račun od 10.000 evra. Uprkos tome što su uspeli da plate veći deo računa, par je morao da se bavi društveno korisnim radom jer se nekoliko puta nisu pojavili na sudu.

Da stvar bude još tužnija, on je nedavno uslikan kako čuči ispred gostinjske sobe na imanju koje su on i njegova supruga ranije posedovali.

Priča se da Rendi sada gradi novi kuću u Vermontu, odakle je Evi poreklom.

Loni Vilison 

 

Bivša supruga američkog glumca i pevača Džeremija Džeksona (40), Loni Vilison (37) je nekada bila manekenka koja je uživala u luksuzu, a nakon razvoda od njega je nestala i posle dve godine pronađena kao neprepoznatljiva beskućnica.

Naime, Loni i zvezda serije "Čuvari plaže" su bili u braku od 2012. do 2014. godine, ali su se razveli nakon mnogo svađa pod uticajem alkohola.

Godine 2018. njeni prijatelji su pokušali da je nagovore da ode u klniku za odvikavanje od opojnih supstanci, posebno kristalnog meta i da reši svoje mentalne probleme, ali je ona nakon toga nestala i sada je pronađena u potpuno drugačijem izdanju, kao druga osoba.

Ona je nedavno na ulicama Los Anđelesa uslikana kao beskućnica koja šeta sa kolicima punim otpada, prljava, u garderobi koju je pronašla u kontejneru.

Hilari Svonk

 

Svonk je odrastala u prikolici u Nebraski do svoje 16. godine. Odlučila je da se preseli sa svojom majkom u Kaliforniju kako bi pokušala da postane glumica. To je značilo da su njih dve neko vreme morale da žive u automobilu. Na kraju su spavale u praznoj kući koju je posedovao njihov prijatelj.

- Imale smo prijatelje koji su prodavali svoju kuću. I oni su nam rekli "Znate, tamo nema nameštaja, ali možete tamo biti noću. A onda tokom dana morate da odete negde da bismo pokušali da prodamo kuću". Pristale smo i spavale smo na dušecima za naduvavanje, a rano ujutro bismo otišle  - rekla je Svonk.

Ona je svakako ostvarila svoj san, 2000. i 2005. godine je osvojila Oskara za filmove "Boys Don't Cry" i "Million Dollar Baby".

Džejms Kameron

 

Režirao je neke od najpopularnijih filmova u istoriji filma, od Titanika do Avatara.

Ali, pre nego što je stvarao hit za hitom na blagajnama, Kameron je živeo u svom automobilu.

Tačnije, dok je pisao "Terminatora", Kameron je "jedva sastavljao kraj s krajem", čak je i neko vreme živeo u svom automobilu.

Stiv Harvi

 

Stiv je pokušavao da postane komičar krajem 80-ih godina, a nakon loše sezone i jedne ili dve tezge postao je beskućnik.

Na kraju je bio prisiljen da živi u svom automobilu tri godine.

Komičar je spavao u svom "Ford Tempu" iz 1976. godine i tuširao se u hotelskim kupatilima ili tuševima na bazenu.

Samo jedan poziv ga je delio od popularnosti i bogatstva pa je nakon gostovanja u "Showtime at the Apollo" postao zvezda.

Dženifer Lopez

 

Nakon odrastanja u Bronku, Lopez je sa 18 godina odlučila da želi da se ostvari kao plesačica. Kao i većina roditelja, njeni mama su insistirali da ona ide na fakultet, ali Lopez je to odbila. Umesto toga, rekli su svojoj ćerki da je to "zaista glupa ideja" i da u tome ne uspevaju Latinoamerikanke.

Posle jedne posebno velike svađe sa mamom, Lopez se odselila iz porodične kuće i spavala na sofi u plesnom studiju u kojem je nekada vežbala.

- Bila sam beskućnica, ali rekla sam sama sebi "to je ono što moram da uradim" - rekla je ona u jednom intervjuu.

Nakon uspešne turneje po Evropi otvorile su joj se mnoge glumačke i muzičke ponude, pa se ubrzo nakon toga proslavila širom sveta, a i dan danas je jedna od najmoćnijih i najuspešnijih žena u Holivudu.

Video: Da se zavrti u glavi! Šakira i Džej Lo guzama začinile seksi Superboul

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    26. oktobar 2020 | 20:15

    Kad dodjes do dna a imas zelju da se izdignes dajes sve od sebe ako znas i umes i bas zato sto nemas nista trudis da to bude najbolje a onaj koji ima ne zna taj osecaj i zato se desi da neko uspe.

  • baba smilja iz darosave

    26. oktobar 2020 | 18:05

    hali beri ona je hali a hale su nesto drugo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA