≫ 

Bruk Šilds se rado skida u bikini da bi dokazala da "žene preko 50 nisu za bacanje"

Iako je bila i manekenka, glumica je priznala da je tek posle 50. godine poradila na svom samopouzdanju

  • 6
Bruk Šilds, Brooke Shields Bruk Šilds/Foto: Instagram/brookeshields

Glumica i manekenka Bruk Šilds ima 55 godina i bar tri puta više samopouzdanja da se skine u kupaći i pokaže svoje telo, što, za razliku od ranije, sada vrlo rado čini.

Zvezda "Plave lagune" otkrila je da nije uvek bila toliko hrabra, te da joj je trebalo mnogo vremena da obuče bikini nakon što je prešla 50. godinu.

- Nosila sam one velike kupaće kostime koji su morali da imaju što više materijala. Ćerke su mi rekle da je to smešno. Kao da sam se tada nekako videla njihovim očima i samo sam uživala u stvarima kao što je moja zadnjica. Nikada se na takve stvari ne bih fokusirala u životu. Imam 55 godina i kažem: "Pa, čekajte malo, žene u pedesetim nisu još za bacanje" - rekla je glumica za "People".

- Ako ste u tim godinama, pogotovo ako ste glumica kao ja, to je kao da ste imali karijeru pa se sada opuštate... Ali ja mislim da tek počinjem - izjavila je.

Glumica redovno vežba u teretani i posvećena je održavanju dobre linije, što joj odlično ide.

Istakla je i da tokom odrastanja nije razmišljala o svom telu niti mu pridavala pažnju, te da skoro da nije ni znala da postoji. Budući da je i glumica i manekenka, našla se na brojnim naslovnicama, ali joj je bilo najvažnije da joj lice bude savršeno. Sve drugo bilo je - u drugom planu.

Ipak, sada joj se dopada kako izgleda i ne ustručava se da pokaže svoju figuru na društvenim mrežama.

- Nisam nikada bila mršava. Uvek sam bila sportski tip, što znači da se ne uklapate u standardne veličine. Moje ćerke kažu da sam zaobljena. Gledam koliko im se to dopada i učim od njih - izjavila je glumica.

Iako je ovog leta svakog dana vežbala, Bruk kaže da i dalje pazi kako se slika.

- Nekako sam uspela da zaradim svoje samopouzdanje. Ali, kada budem pozirala, i dalje ću paziti na pravi ugao i osvetljenje - zaključila je Bruk.

 
 
 
View this post on Instagram
Monday mood... jumping right into the weekA post shared by Brooke Shields (@brookeshields) on

Video: Da li je ovo najbolja guza 21. veka? Seksi manekenka ima atribute za medalju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA