Dženifer Aniston u javnosti prvi put posle 8 meseci i pogled na nju nije prijatan

Holivudska miljenica je uslikana u javnosti prvi put posle osam meseci

  • 5
Jennifer Aniston, Dženifer Aniston

Dženifer Lopez; Foto: Tanjug/AP

Američka glumica i producentkinja Dženifer Aniston (51), koja se proslavila ulogom Rejčel Grin u humorističkoj seriji "Prijatelji", je prvi put viđena u javnosti posle osam meseci.

Naime, glumica nije izlazila iz svoje vile vredne 21 milion dolara na Bel Eru, od trenutka kada je pandemija korona virusa počela da se širi Amerikom.

Ona se poslednji put pojavila u javnosti na proslavi svog 51. rođendana u februaru ove godine, a posle toga je nijednom paparaci nisu videli, ni uslikali.

Dženifer je još prošle godine pričala u javnosti da joj ne smeta da provodi dosta vremea kod kuće i da tamo zaista uživa i pronalazi svoj mir, a koliko je ozbiljno to mislila dokazuje činjenica da od februara nije izašla iz kuće.

Fotografi su je sada uslikali u opuštenom izdanju dok je obavljala mnoge obaveze, a na sebi je imala sivu trenirku, bele patike i crni kaput. Na licu je imala naočare za sunce i zaštitnu masku na licu, a ogrnula se sivim šalom. Kosa joj je bila čupava, a u ruci je nosila naočare za vid.

Ona je ove godine ipak bila gost mnogih emisija, ali samo putem interneta i u onlajn emisijama.

- Volim da budem kod kuće i ponekad se izolujem potpuno. Nemojte pogrešno da me shvatite. Kod kuće mi je jako udobno i sigurno mi nije teško da se potpuno isključim iz sveta - rekla je ona pre godinu dana u jednom intervjuu.

Podsetimo, pre deset godina holivudska miljenica je kupila vilu koja ima dva krila i bazen s vrtom, i koju je pretvorila u mali raj s pogledom na okean. Tamo je živela i sa bivšim suprugom Džastinom Teruom (49), s kojim je bila u braku od 2015. do 2017. godine.

Neki fanovi tvrde da se glumica povukla ne samo zbog pandemije korona virusa, već i zbog toga što se mnogo razočarala kada je njen prvi muž Bred Pit našao novu, mnogo mlađu devojku Nikol Poturalski. Iako su svi strani mediji u januaru ove godine pisali da su se Dženifer i Pit pomirili u emotivnom smislu, nakon "SAGA" dodele nagrada, to izgleda ipak nije bio slučaj.

Video: Ma, šta nam to radite? Kako je istorijski dodir Breda i Dženifer vratio veru u ljubav

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ЗБ

    23. oktobar 2020 | 12:20

    Фантастична жена. Овако опуштена и никада лепша. Зар мислите да маркиране и скупе крпе, обућа, силикон и др. глупости чине жену лепом?! Ова жена зрачи женственошћу и сексипилом, насупрот оној вештици АЖ.

  • majalena

    23. oktobar 2020 | 12:42

    A zasto pogled na nju nije “prijatan”?

  • Gojko

    23. oktobar 2020 | 12:41

    Prirodna, normalna i lepa žena

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA