Najseksi kuguarka ostavila još jednog klinca koji može da joj bude sin: Trajalo je samo 9 meseci

Holivudska "kuguarka" je stavila tačku na romansu sa još jednim mlađim muškarcem

  • 4
Oskar 2020

Kejt Bekinsejl; Foto: Tanjug/AP

Engleska glumica Kejt Bekinsejl (47) je raskinula sa dečkom i muzičarem Gudijem Grejsom (23) nakon 9 meseci veze.

Naime, glumica je prestala da prati Godija na društvenim mrežama, a obrisala je i emotivnu poruku koju mu je napisala za rođendan.

Oni su navodno i živeli zajedno za vreme pandemije korona virusa, jer se Gudi uselio kod nje, a ona se nije odvajala od njega, iako bukvalno može da joj bude sin gledajući godine.

On se sada navodno vratio u rodnu Kanadu, a i dalje je prati na društvenim mrežama i nije obrisao poruke posvećene njoj.

Podsetimo, Kejt i njen mlađi dečko prvi put su viđeni zajedno početkom aprila ove godine, kada je već bila proglašena pandemija Covida-19.

I ranije je glumica imala isti stav o mlađim muškarcima, a prema priči njenih prijatelja, u Gudiju je za vreme veze pronašla savršeno društvo i smatrala ga je zrelim, inteligentnim i kreativnim.

Fanovi smatraju da je Gudi premršav, ima čudnu građu, kao i ružnu frizuru i bradu. Kažu da je bled i da nikako ne ide uz nju koja izgleda kao "grčka boginja", iako se bliži 6. deceniji. Glumica se jednom našalila na temu svojih veza sa mlađim muškarcima i rekla:

- Možda malo i jeste nalik političkom potezu kad se žena nakon 32. godine života zabavlja s nekim. Bože, pa sedeću kod kuće i čekati menopauzu dok heklam... - našalila se lepa Kejt u majskom izdanju magazina "Women's Health".

Ovo nije prvi put da se ona zabavljala sa mlađim momkom, a mnogi fanovi su je često nazivali "kuguarkom" i "proždiračicom momaka".

Za vreme veze s komičarem Pitom Dejvidsonom (26), koji je bivši verenik pevačice Arijane Grande (26), se suočavala s puno kritika da se ne ponaša u skladu sa svojim godinama.

Tada su joj govorili da je umislila da je starija sestra svojoj 21-godišnjoj ćerki, a ne njena majka.

Bekinsejl se očigledno ne osvrće na zlobne komentare, pa je nakon Dejvidsona, Meta Rifea (23) i Džeka Vajthala (31) ponovno bacila oko na mlađeg muškarca, koji je samo godinu dana stariji od njene ćerke Lili, ali izgleda da je i toj romansi došao kraj. Videćemo ko je sledeći na tapetu.

Video: Ona uživa u vezama sa mlađima posle razvoda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Izaberi mene

    23. oktobar 2020 | 16:51

    Evo ako moze, ja bih sledeci.Mada sam mator za nju, 30 godina

  • Mara

    24. oktobar 2020 | 23:10

    E bas mi je milo, sto je ovo vrijeme doslo. Dosta je bilo da se djevojke od 20 udaju za 10-20god starije to je bilo normalno prije 20-30 god.sad se sve izbrkalo iz krajnosti u krajnost.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA