≫ 

Bela Hadid u toplesu skenirala telo u 3D formatu! Pokazala obline bez cenzure, dobija svog avatara

Poznata manekenka je opet probudila maštu muškaraca, ali ovog puta u drugačijoj varijanti

  • 4
Bela Hadid

Ble Hadid;;Foto: Tanjug/AP/MTV

Američka manekenka Bela Hadid (24), koja je proglašena najlepšom ženom na svetu zahvaljujući komjuterskim proračunima, sada je ponovo stala pod 3D kameru i skenirala svoje nago telo.

Naime, ona je to uradila u veoma interesantne i kreativne svrhe, jer će se uskoro na jedinstven način pojaviti na jednoj reviji.

Upoznajte "Digi" Belu - manekenkinog avatara koji će uskoro postati zvezda Muglerove nove onlajn revije na kojoj će francuski modni dizajner predstaviti novu kolekciju za proleće - leto 2021. godine, na krajnje inovativan način.

Bela je ovom prilikom pozirala samo u tangama, dok je stajala u toplesu, a bradavice zalepila flasterima.Pokazala je savršenu građu tela - manje, ali lepo oblikovane grudi, ravan stomak, uzak struk i podignutu guzu, o kojoj maštaju muškarci širom sveta. 

Kosu je podigla u punđu, a u prvi plan su pored grudi došle i njene oči, kao i podignute obrve koje joj daju "izgled lisice", a taj trend pokušavaju da iskopiraju žene širom sveta.

Pogledajte u galeriji kako je Bela izgledala u toplesu ispred 3D kamere.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA