Njen slavni tata će sad stvarno da poludi: Boldvinova ćerka bludnim slikama pozvala na glasanje

Ćerka poznatih holivudskih glumaca ponovo provocira javnost, ali i svoje roditelje, koji se ne slažu sa količinom golotinje na njenim društvenim mrežama

  • 14
Ajrland Boldvin, Ireland Baldwin Ajrland Boldvin; Foto: Profimedia/BACKGRID/Backgrid USA

Ćerka holivudskih glumaca Kim Besindžer (66) i Aleka Boldvina (62), Ajrland Boldvin (25) koristi svoje društvene mreže da podstakne svoje pratioce da glasaju na predstojećim izborima za predsednika Amerike.

Naime, mlada lepotica je objavila tri fotografije na društvenoj mreži Instagram na kojima pozira u toplesu, a samo bradavice je prekrila nalepnicama "Ja sam glasala".

Ona je time želela da, kao i mnoge druge javne ličnosti, pozove građane Sjedinjenih Američkih Država da glasaju u što većem broju.

- Glasanje je kul, kao i neproporcionalne sis* - napisala je ona u objavi na kojoj je prikupila više od 41.000 lajkova, dok je prati 627 hiljada pratilaca.

Ona je pozirala u dvorištu svog doma u Los Anđelesu, a može se videti da su iza nje ogroman bazen, debla za sedenje, kućni ljubimci i prelepe palme.

Može se zaključiti da lepotica živi u luskuznom domu, ali sve je to palo u drugi plan, s obzirom da su mnogi muškarci zumirali samo njene grudi.

Podsetimo, njen otac Alek smatra da su fotografije koje objavljuje na društvenim mrežama previše provokativne, a kako će reagovati na fotografije u toplesu, ostaje nam da vidimo.

Seksi fotografije Ajrland Boldvin pogledajte u galeriji u tekstu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rade

    23. oktobar 2020 | 14:42

    Ni upola lepa i zgodna kao majka

  • Гаргамел

    23. oktobar 2020 | 16:39

    Резултат родитеља који су јурили каријере ... неваспитано, некултурно и жељно пажње дериште .

  • Pp

    23. oktobar 2020 | 14:55

    Kako od lepih roditelja ponekad bude ružno dete...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA