Skinuo se slavni glumac i sve žene mu poručuju: "Uh, kakav si... Možeš li češće?"

Poznati glumac je dokazao zbog čega su godinama mnoge žene "gubile glavu" za njim

  • 4
Džared Leto, Jared Leto

Džared Leto; Foto: Instagram/jaredleto

Američki glumac i pevač Džared Leto (48) je objavio novu fotografiju na svom Instagram profilu na kojoj je potpuno go, a to je uradio kako bi poslao jaku poruku svojim pratiocima.

Naime, on je objavio fotografiju koja je "pomutila pamet" mnogim ženama na kojoj se vide njegovi savršeni trbušnjaci, a zamalo i "ono dole".

- Ne zaboravite da glasate - napisao je on ispod objave koja je prikupila skoro 700 hiljada lajkova.

"Uh, kakav si...", "Možeš li češće?", komentari su koji se najčešće ponavljaju na ovoj objavi.

Džareda inače na Instagramu prati 10,2 miliona pratilaca, a obožavateljke su godinama bukvalno ludele za njim. Iako se bliži šestoj deceniji, vidi se da je glumac u dobroj kondiciji i da često trenira, a poznato je i da često meditira na privatnim ostrvima u Hrvatskoj.

Podsetimo, glumac je u martu ove godine rekao da je bio u pustinji danima kako bi meditirao i da nije znao da je pandemija korona virusa aktuelna u svetu.

- Vau. Pre 12 dana počeo sam sa tihom meditacijom u pustinji. Bili smo totalno izolovani. Bez telefona, bez komunikacije i tako dalje. Nismo imali ideju šta se dešava van "ustanove" - napisao je Džared Leto tada.

- Juče smo izašli u veoma drugačiji svet. Jedan koji je promenjen zauvek. Um zastaje, najmanje rečeno. Dobijam poruke od prijatelja i porodice širom planete i saznajem šta se dešava. Nadam se da ste vi i vaši dobro. Šaljem pozitivnu energiju svima. Ostanite unutra (kod kuće). Ostanite bezbedni - napisao je glumac i frontmen benda "30 Seconds From Mars" u martu 2020. godine.

Video: Hju se ofucao, a Elizabet blista: Bivša devojka holivudske zvezde u 52. godini izgleda kao zmaj!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA