≫ 

Mekonahi nastavlja da otvara dušu: Otkrio zašto 8 godina nije pričao sa majkom kad je postao slavan

Glumac je izgleda rešio da otkrije sve nepoznate stvari iz ranijeg života

  • 0
Metju Mekonahi Matthew McConaughey

Metju Mekonahi/Foto: AKM Images / Backgrid USA / Profimedia

Nakon što je otvorio dušu i otkrio da mu je otac preminuo od srčanog udara tokom vođenja ljubavi sa glumčevom majkom, a potom i da je bio seksualno zlostavljan sa svega 15 godina, slavni Metju Mekonahi (50) nastavlja da otkriva nepoznate stvari iz svog života.

Miljenik ženskog sveta sada je pričao o odnosu sa majkom sa kojom nije razgovarao nakon što je postao slavan. To je trajalo punih osam godina.

U intervjuu kod Hauarda Sterna voditelj je glumca pitao o "velikoj izdaji" koja se dogodila kad je postao slavan početkom 90-ih godina, kada je njegova majka razgovarala ss novinarima o njemu bez njegovog odobrenja.

- Uključiš TV, a ona tamo obilazi tvoju kuću u tabloidnoj emisiji i pokazuje krevet na kojem si izgubio nevinost. Da li si prestao da pričaš sa majkom posle toga, na nekoliko godina? - pitao ga je Stern.

- Osam godina - odgovorio je Mekonahi.

Otkrio je i da je pokušao telefonom da razgovara sa njom nakon što je postao slavan, ali da je bilo bezuspešno, jer je, kako on kaže, bila previše opterećena njegovom slavom i nije bilo mesta za majčinsku podršku.

Dalje je naveo da su problemi postali još veći kada je na svoju ruku razgovarala sa novinarima, a čak se i dešavalo da njihovi razgovori završe u medijima.

- Razgovarao bih sa njom i nekoliko dana kasnije bismo završili u novinama. Rekao sam joj da ne priča to, da je to između nas. Postala je drugačija osoba. Ali, niko nije savršen... Oprostio sam joj, nije njena krivica. Samo sam morao da postavim neke granice i bilo je to napornih osam godina u našem odnosu - zaključio je Mekonahi.

Hju Grant, Metju Mekonahi majka

Metju Mekonahi/Foto: Profimedia

- Bilo je to teških osam godina, ali sada je naš odnos puno bolji - izjavio je glumac, koji za ovaj period kaže da mu je bio tužan i nimalo lak. Otkrio je da je jedva razgovarao sa majkom putem telefona i da joj nije gotovo ništa pričao o sebi strahujući da ona ne ispriča sve to novinarima.

Ipak, sve se završilo dobro i kada je glumac kasnije postao prava holivudska zvezda, bilo mu je svejedno da li će se pojaviti u medijima, pa je majci dao "dozvolu" da radi šta želi.

- Šta god želiš, evo ti kamere. I bila je sjajna. Ume da kaže i napravi neverovatne stvari - sada ovako priča o mami Metju Mekonahi.

Video: Hju se ofucao, a Elizabet blista: Bivša devojka holivudske zvezde u 52. godini izgleda kao zmaj!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA