Zvezda čuvene serije "CSI" više ne liči na šmekera: Ima 53, pun je bora i prilično ispijen

Poznati glumac je prekršio italijanska pravila koja važe za posetioce iz inostranstva u karantinu

  • 4
Liv Šrajber Liv Šrajber; Foto: Profimedia/Globe

Američki glumac Liv Šrajber (53) je iskoristio priliku da se opusti na terasi uz cigaretu na pauzi snimanja filma u Veneciji, a izgleda da je prekršio neke lokalne zdravstvene mere za vreme pandemije korona virusa.

Naime, 53-godišnja zvezda TV serije "Rej Donovan" je uslikan dok je uživao nikotinu, a kasnije je izašao iz hotela i prekršio italijanska pravila koja važe za posetioce iz inostranstva u karantinu.

On je tom prilikom nosio crnu majicu i tamne pantalone, a u levoj ruci je imao samo mobilni telefon i sat. Na ušima je imao slušalice, dok je u desnoj ruci držao cigaretu.

Delovao je pomalo umorno i bio je neobrijan, a žene kažu da se nije puno promenio u poslednjih 20 godina i da je i dalje seksi.

Podsetimo, Liv u Veneciji snima dramu "Across The River And Into The Trees" i pridržava se skoro svih preporučenih zdravstvenih mera u Italiji, uključujući socijalnu distancu i masku za lice.

Ipak, on nije mogao da izdrži dve nedelje u karantinu, pa je nekoliko puta prošetao prelepim ulicama Venecije daleko od drugih prolaznika.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • banisa2006

    26. oktobar 2020 | 14:31

    On i ovakav naboran izgleda odlicno..nista mu ne fali..

  • ...

    26. oktobar 2020 | 14:43

    Meni je isti, to je jednostavno on...

  • Bojana

    26. oktobar 2020 | 17:57

    A sta treba da bude "ispeglan"?!Covek izgleda super,shodno svojim godinama.Ljudi treba da shvate da je starenje prirodan proces, od kog niko ne moze da pobegne...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA