≫ 

Nevaljala Diznijeva zvezda u perverznom kostimu, kaže da joj baka nije odobrila da obuče ovo

Poznata glumica pokazala neizdepilirano međunožje u kostimu Crvenkape?

  • 0
Bella Thorne, Bela Torn Bela Torn; Foto: Instagram/bellathorne

Američka pevačica i producentkinja Bela Torn (23) je već pripremila kostim za praznik Noć veštica, pa je objavila niz fotografija na kojima pozira kao seksi Crvenkapa i novom objavom je zapalila društvene mreže.

Naime, Bela je na svom Instagram profilu objavila niz fotografija na kojima je istakla sve svoje atribute, velike grudi, guzu bez celulita, a kako mnogi polemišu u komentarima, končić ili dlake kod međunožja.

- Baka mi nije odobrila ovaj autfit - napisala je Bela u opisu fotografija.

Poznato je da se glumica zalaže za prirodan izgled i da ne depilira pazuh, a izgleda da je to slučaj i sa njenim intimnim delom tela. Nije poznato šta se tačno krije ispod kostima, ali obožavatelji kažu da je odvratno to što viri.

Ona je prvo pozirala u lakovanom bodiju i satenskoj suknjici, preko čega je nosila satenski plašt sa kapuljačom, dok je na rukama imala rukavice od istog materijala.

Na nogama je imala samolepljive crvene čarape do butina, dok je ceo izgled upotpunila sa dosta nakita i šminkom u bordo tonu. Ona je na ovoj objavi je prikupila 1,2 miliona lajkova i niz komentara fanova koji joj kažu da je ultra seksi.

Podsetimo, glumica često dokazuje da nije dobar uzor tinejdžerima. Naime, ona je na proslavi svog 23. rođendana u ruci držala džoint marihuane, koja je legalna u Kaliforniji gde ona živi, ali ne i u drugim državama odakle su njeni fanovi.

Inače, Bela ima profil na "Only Fans" stranici, gd eobjavljuje eksplicitan sadržaj, a režirala je i mnoge filmove za odrasle.

Video: Bela Torn- novo ime u svetu filmova za odrasle

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA