Kardi Bi prozvali da kao "crna žena" obezvređuje Birkinke: Ona iz inata uzela još 4 i dala 130.000$

Poznata reperka se obratila hejterima

  • 2
Cardi B, Megan Thee Stallion Kardi Bi; Printskrin: Youtube/Cardi B

Američka reperka Kardi Bi (28) je objavila da je kupila novu Hermes Birkin tašne, koje koštaju kao nov, luksuzni automobil.

Naime, slavna reperka se pohvalila svojom kupovinom, a želela je da zapuši usta hejterima na internetu koji kažu da je ekskluzivna linija Birkin torbi samo za "bele žene".

Ona je objavila video snimak na Instagram Lajvu u kom je odgovorila na na tvit u kome je jedan fan kritikovao njenu kolekciju skupih torbi, čija se cena kreće od 9.000 do 500.000 dolara.

Ofset je kasnije na svom Instagram storiju objavio račun na kom se vidi da je ona u luskuznoj prodavnici potrošila 130.000 dolara.

- Zašto me pitate da li mogu da priuštim Birkin torbu? Naravno da mogu! Tačnije - kupila sam četiri danas - započela je ona.

- Zašto ne pitate isto pitanje slave ličnosti bele puti? - upitala je Kardi.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Cardi B (@iamcardib) on

- Mislite da obaramo vrednost tih tašni, ali to nije istina, jer mi im dodajemo na vrednosti tako što spominjemo imena tih brendova u našim muzičkim spotovima, reklamama, na fotkama itd. - zaključila je slavna reperka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA