≫ 

Od života u zlatu do kopanja po kontejnerima: Užasna istina o propadanju fatalne holivudske plavuše

Loni Vilison je nekada bila bujna, prsata plavuša, koja se bavila bodibildingom, a sada je beskućnica na ulicama Los Anđelesa

  • 4
Loni Willison and Jeremy Jackson

Loni Vilison i Džeremi Džekson; Foto: Guliver/Angela Weiss/Getty Images

Bivša supruga američkog glumca i pevača Džeremija Džeksona (40), Loni Vilison (37) je nekada bila manekenka i bodibilderka koja je uživala u luksuzu, a par godina nakon razvoda od njega je nestala i posle dve godine pronađena kao neprepoznatljiva beskućnica na ulicama Los Anđelesa.

Naime, Loni i zvezda serije "Čuvari plaže" su bili u braku od 2012. do 2014. godine, ali su se razveli nakon mnogo svađa pod uticajem alkohola.

Godine 2018. njeni prijatelji su pokušali da je nagovore da ode u klniku za odvikavanje od opojnih supstanci, posebno kristalnog meta i da reši svoje mentalne probleme, ali je ona nakon toga nestala i sada je pronađena u potpuno drugačijem izdanju, kao druga osoba.

Svi oni koji su gledali čuveni seriju "Čuvari plaže", koja se emitovala od 1989. do 2001. godine, sećaju se lika Hobija Bjukenona, sina Miča Bjukenona. Ovog mladića glumio je glumio upravo Džeremi Džekson, koji je u tom periodu bio tinejdžer.

Džeremi je ranije imao problema sa drogom, bio je zavisnik od steroida, ali je taj period iza njega. Veruje se da je upravo za vreme braka sa njim Loni postala zavisnica o opojnim sredstvima, od čega se nije oporavila.

Ona je sada viđena na Venis Biču u Kaliforniji, nakon što je nestala u oktobru 2018. godine, dok od 2016. godine nema svoj dom. Za strane medije je rekla da joj "pomoć nije potrebna" i da "joj je sasvim dobro", kao i da nema nikakav kontakt sa Džeremijem u poslednjih nekoliko godina.

- Nisam razgovarala sa Džeremijem. Ne želim da razgovaram sa prijateljima, dobro mi ide. Ne želim da mi iko pomogne - rekla je Loni.

- Nemam mobilni telefon. Imam hranu i mesto za spavanje. Tu i tamo dobijem novac, a hrane ima u kantama i u blizini prodavnica. Ovde ima mnogo toga - rekla je Loni, čija je priča rastužila mnoge.

Devojka koja je nekada reklamirala kupaće kostime, sada ima kratko ošišanu kosu, ofarbanu u roze boju, a fali joj i par prednjih zuba.

- Niko se stvarno ne brine za mene i ne želim da ih vidim, ne žele ni oni mene da vide - izjavila je Loni, uprkos tome što su njeni prijatelji organizovali dve intervencije u želji da joj pomognu 2018. godine.

Neposredno pre nego što je nestala, Loni je medijima otkrila da je postala beskućnica kada je izgubila posao asistenta u centru za estetsku hirurgiju u Los Anđelesu.

Tada je tvrdila da je kratko radila za trgovca nekretninama koji je odbio da joj plati, što joj je samo dodalo finansijske, mentalne i emocionalne probleme. Vilison je takođe počela da pati od sve teže mentalne bolesti zbog koje je uverila sebe da je u njenom stanu muče električnom energijom.

S obzirom da nije mogla da plati račune ili da zadrži posao, Loni je na kraju izbačena iz stana u zapadnom Holivudu i od tada je primorana da živi na ulici. Sve njene poteškoće dogodile su se godinama nakon razvoda od Džeremija, koji je finalizovan 2014. godine.

- Tada sam se rastala od Džeremija. Nisam imala kontakt sa njim. Sve ovo što mi se dogodilo bilo je tako ludo - zaključila je ona, a šuškalo se da su se razveli, jer je došlo do fizičkog okršaja među njima, nakon čega je Džeremi pokušao da je zadavi.

U to vreme "Dailymail" je pozvao u pomoć stručnog specijalistu za rehabilitaciju od droga Larija Marinelija koji poseduje "trezni dom" za stanovanje "True Intentions" i jedan je od osnivača kompanije "True Hope Calling" za pomoć porodicama u krizi zbog zloupotrebe opojnih droga sa teškim mentalnim zdravljem.

Lari se ponudio da besplatno pomogne Loni i čak joj je izradio detaljan plan lečenja kako bi mogla bezbedno da se bori sa svojim demonima i da vrati svoj život na pravi put. Nažalost, Loni je odbila lečenje i izašla je na ulicu za manje od 24 sata, nakon čega nije viđena pune dve godine. 

Video: Srpska pevačica pred početak policijskog časa sklonila majku i sina sa pumpe na kojoj su živeli

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA