≫ 

Amal i Džordž Kluni uopšte nisu poznavali Megan Markl i Princa Harija, a došli su im na venčanje!

Iako su bili gosti na "venčanju decenije", slavni glumac i lepa advokatica nisu poznavali kraljevske mladence

  • 1
Dzord, Amal Kluni

Džordž i Amal Kluni; Foto: Profimedia

0

Kraljevsko venčanje princa Harija i Megan Markl održalo se 19. maja 2018. godine u kapeli Svetog Džordža u Vindzoru, a tom prilikom jedan od najzgodnijih parova među gostima bili su Džordž (59) i Amal Kluni (42), koji su sada otkrili kako su se upoznali sa mladencima.

Naime, lepa Amal je tom prilikom blistala u žutoj haljini sa odgovarajućim šeširom, dok je Kluni nosio sivo odelo, a oboje su delovali veoma srećno zbog venčanja decenije.

Kada su Megan i Hari pozvali ovaj ljubavni par na venčanje, to je bila stvar koja je punila naslovnice širom sveta, a sada je otkriveno da se njih četvoro uopšte ne poznaju.

Bivša cimerka princeze Dajane ih je pre ceremonije pitala odakle poznaju kraljevske mladence, a oni su odgovorili: "Ne poznajemo ih uopšte".

Međutim, sada se veruje da su Hari i Megan odlični prijatelji sa Džordžom i Amal i navodno su ih posetili u njihovoj vili na jezeru Komo samo nekoliko meseci nakon venčanja.

- Megan i Amal su provele puno vremena opuštajući se kraj bazena i igrajući se sa blizancima dok su Džordž i Hari razgledali Džordžovu kolekciju motora - rekao je izvor blizak njima.

Video: Advokatica je Džordža Klunija spustila na zemlju, a uspeva da mu izmami i suze

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ahahha

    28. oktobar 2020 | 10:44

    Hahaha kakvi oportunisti svi ahahha biznis na svadbi ahahha dno dna sa statusom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA