≫ 

Nakon Due Lipe još jedna poznata pevačica albanskog porekla pokušala da prisvoji ajvar

Ona je rođena u Njujorku, ali ističe svoje poreklo iz Albanije

  • 10
Dua Lipa, Bebe Rexa, ajvar Foto: Shutterstock, Instagram/beberexha

Nakon pevačice Due Lipe (35), američka pevačica Bebe Reksa (31), koja ističe svoje albansko poreklo, pokušala je da prisvoji ajvar  nazivajući ga "albanskim jelom".

Ona je objavila snimak u kom se vidi da maže ajvar na parče gleba i govori da je to "albansko jelo koje svi vole" i da se "dobro slaže uz jaja".

Pre Bebe Rekse, Dua je u emsiiji "Hot ones" Šona Evansa rekla da je "ajvar albanski delikates koji svako mora da proba pre nego što umre". Međutim, dok je pričala o njegovoj pripremi u pozadini se pojavila fotografija ajvara i to ona na kojoj piše - Leskovački ajvar.

Nako Duine izjave reagovali su mnogi pozunati Leskovčani, ali i Stevica Marković, čoveka koji je član udruženja "Leskovački ajvar", koji je tada rekao da posoji velika šansa da zbog prikazivanja etikete tuže producente emsije.

Samo zbog zloupotrebe naše etikete koja je korišćena u vidu promocije albanskog ajvara, a nije albanski. U tom smislu ćemo potražiti pravdu, posavetovaćemo se sa advokatima da vidimo šta je najbolje - rekao nam je svojevremeno Stevica, koji je i predsednik asocijacije koja okuplja poizvode sa geografskim poreklom.

Video: Kako su četiri Albanke sa Kosova postale najveće muzičke zvezde?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • фебо

    27. oktobar 2020 | 21:12

    Oni prisvajaju nase crkve,a da nece jela

  • xxx

    27. oktobar 2020 | 21:21

    Pa oni ce prisvojiti sve nase zato sto svoje nemaju nista!

  • moki

    27. oktobar 2020 | 21:09

    Oni i za Decane kazu da su siptarski a nece za ajvar... Ni Skenderbeg nije njihov pa im je najveci junak ... Moraju da krasu kad nemaju svoje..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA