Kim iskeširala brdo para kako bi na privatnom ostrvu proslavila 40. rođendan, ali torta je "jadna"

Poznata starleta nije obratila pažnju na rođendansku tortu, pa je dobila "otrcanu barbiku" kako kažu fanovi

  • 4
Kim Kardashian, Kim Kardašijan

Kim Kardašijan; Foto: Tanjug/AP

Najpoznatija starleta na svetu Kim Kardašijan (40) je nedavno proslavila svoj jubilarni 40. rođendan, a onda je svoju porodicu odvela na preskupo privatno ostrvo kako bi proslavila jubilej onako kako dolikuje, ali je zaboravila da obrati pažnju na jednu stvar.

Naime, domaćini na ostrvu su celo mesto pretvorili u žurku za Noć veštica, a tu su bile bundeve sa likom Kim i njenog supruga Kanjea Vesta, statue u obliku vanzemaljaca, park sa svetlećim dinosaurusima, ali i "odvratna torta sa očerupanom barbikom", kako kažu njeni fanovi.

Kim i njene sestre su objavile niz video snimaka na društvenoj mreži Instagram u kojima su snimale i fotografisale prelepo ostrvo sa visokim tropskim palmama, kristalno čistim i plavim morem, kao i plaže sa belim peskom, a društvo su im pravili mnogi članovi porodice koji su u poslednje vreme "odvojeni" od ostatka Kardašijan-Džener klana.

Na rođendanu se pojavio njen brat Rob Kardašijan, koji se pre tri godine potpuno povukao iz javnog života, njeni zetovi Skot Disik, koji je nedavno raskinuo sa Sofijom Riči, i košarkaš Tristan Tompson - koji je njenu sestru Kloi Kardašijan javno prevario dok je bila trudna.

Celu paradu upotpunio je veliki broj njihove dece, a devojke su izgledale veoma seksi na "pustom ostrvu". Gosti su se zabavljali uz puno alkohola, plesača sa vatrom, a uživali su i u noćnom kupanju i raznim drugim zanimljivostima.

Nije poznato koja je tačno lokacija na kojoj se slavna porodica nalazi, a vidi se da je u pitanju neka tropska destinacija na kojoj je trenutno leto. Šuška se da je sa njima na put krenuo i Trevis Skot, reper sa kojim je Kajli Džener dobila ćerkicu. 

Fotografije sa druge proslave Kiminog jubilarnog 40. rođendana, kao i seksi fotografije golišavih sestara sa putovanja pogledajte u galerijama u tekstu.

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sandra

    28. oktobar 2020 | 22:31

    Dzaba sve, Jelena Karleusa je ribetina u odnosu na Kim Kardasian...

  • bgd

    29. oktobar 2020 | 00:31

    Torta je : “Napravice tebi tetka tortu, sine, necu da te pljackaju po poslasticarnicama”

  • Bobica

    29. oktobar 2020 | 07:43

    S koca i konopca... 🎃

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA