Kloi imala koronu: Povraćala sam, tresla se, imala sam ozbiljne glavobolje, u grudima me je peklo...

Porodica Kardašijan bila je zabrinuta za Kloi

  • 1
Kloi Kardasijan Printskrin: Youtube/Keeping Up With The Kardashians

Kloi Kardašijan (36) početkom godine imala je korona virus, a u novoj epizodi " U Korak sa Kardašijanovima" prikazana je borba rijaliti zvezde.

Mislim, moja creva mi kažu je pozitivna zato što je toliko bolesna. To me zaista plaši, jer mogu da kažem da je sada i ona uplašena i nervozna zbog svega toga - rekla je Kim Kardašijan dok jeporodica čekala Kloine rezultate.

Kardašijanka je bila jako loše, a testiranjem potvrđena joj je korona. Njena majka Kris Džener pojavila se u emisiji uplkana govoreći da je za pomoć pozvala sakog lekara kojeg se setila.

Kloi se snimila vidno izmučena i promukla, rekla je da je u karantinu u svojoj sobi, a ispričala je da je povraćala, tresla se i imala momente kada joj je bilo mnogo hladno. Istakla je da je imala i strašne glavobolje i da ju je u grudima peklo od kašlja.

Kardašijanka je pozvala svoje fanove da poštuju mere i čuvaju se. Kloi se izglečila od korone, koju je imala početkom godine, a nedavno se ludo provodlila na 40. rođendanu svoje setre Kim.

Podsetimo, reper Kanje Vest, muž Kim Kardašijan, otkrio je još u julu, tokom Forbesovog intervjua, da je oboleo od virusa i da je imao slične simptome kao Kloi.

Ranije ovog meseca, Kim je otkrila da je Vestu pozlilo otprilike u isto vreme kada su Tom Henks i Rita Vilson objavili da su pozitivni na koronu, u martu. Kim je rekla da je briga o Kanjeu u to vreme bila zastrašujuća jer su virus i njegovi efekti bili uglavnom nepoznati.

Video: Điha, mama: Kloi Kardašijan vezala kolica svoje ćerke oko struka, pa džogirala

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Др

    28. oktobar 2020 | 18:33

    Куку нама, шта сад да радимо! Трагедија

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA