≫ 

Gola holivudska glumica koja je nedavno dobila dete sa Srbinom: Komentari na njeno telo su surovi

Kloi Sevinji se nakon seks skandala na filmu skinula gola u seriji

  • 8
chloe sevigny, Kloi Sevinji, Siniša Mačković

Kloi Sevinji; Foto: Profimedia

Kloi Sevinji (45), američka glumica i modna dizajnerka nedavno je dobila dete sa galeristom srpskog porekla Sinišom Mačkovićem, a sada se u poslednjoj epizodi serije u kojoj glumi skinula gola.

Naime, ona ima 45 godina i sa Mačkovićem je u vezi nešto manje od godinu dana, a ono što našoj javnosti nije toliko poznato je da je ova glumica u prošlosti imala pravi seks pred kamerama za potrebe filma.

Kloi se sada skinula u toples u poslednjoj epizodi serije "We are who we are" i pokazala ne tako savršen stomak i butine.

Iako se porodila pre svega 5 meseci, mnogi je u komentarima i na Tviteru vrlo negativno komentarišu. Kažu, nije sebi trebalo da dopusti da se skine, ako već izgleda tako kako izgleda, te da pod hitno mora da se dovede u red.

Tu su i oni kritičari koji se "hvataju" za to kako "jedna majka sebi to ne sme da dopusti", iako verovatno nemaju zamerke kad se gole u filmovima i serijama skinu seks-bombe bez mane, sa savršenim oblinama.

Ona u sceni skida džemper i navlači belu košulju, dok je u belim "bapskim gaćicama", a tom prilikom joj ispadaju gole grudi i bradavice.

Dobitnica je Zlatnog globusa za ulogu u seriji "Big love". Poznato je i da je imala uspehe i na drugim projektima, kao što je hit serija "Američka horor priča".

Najveća prašina digla se oko filma "The Brown bunny". U njemu je glumica imala intimnu scenu sa Vinsentom Galom (58), režiserom i glavnim glumcem. Buku je izazvala informacija da je Kloi stvarno oralno zadovoljila Vinsenta i da nisu glumili scenu seksa, što su njih dvoje i potvrdili.

Ona je na komentare i kritike izjavila da je sramota komentarisati film dok ga niste pogledali i da upravo tada sve dobija smisao.

- Film je umetnički i trebalo bi ga puštati u muzejima - odbrusila je Kloi.

Najpoznatiji američki kritičar Rodžer Ibert etiketirao je "The Brown bunny" kao najgore ostvarenje ikad prikazano na Festivalu u Kanu. 

Video: Soraja blesnula bujnim grudima i trbušnjacima, pa izašla na terasu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Crnogorac

    29. oktobar 2020 | 12:31

    Prirodna lijepa zena normalna bez silikona

  • Milence

    29. oktobar 2020 | 12:43

    Sta jos treba da ima da bi bila top? Ne razumem.. Zena lepa,i lepo joj stoji sve.. Pripodno je prirodno..

  • QQQ

    29. oktobar 2020 | 14:07

    Da li treba da se fotošopira pa da izgleda kao starleta. Prirodna lepota.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA