≫ 

Bivša misica SAD umrla u 49. godini, 16 dana nakon što je povredila glavu

Leanza Kornet je preminula nakon 16 dana borbe za život u bolnici

  • 0
Leanza Cornett

Leanza Kornet; Printsrkin: Youtube/ Creflo Dollar Ministries

Bivša mis Sjedinjenih Američkih Država Leanza Kornet (49) je preminula 28. oktobra 2020. godine, prenose strani mediji.

Naime, ona je 12. oktobra povredila glavu i od tada je lečena u bolnici u Džeksonvilu, a nažalost nije preživela.

- Leanza je imala vedar i predivan duh, njen smeh bio je zarazan. Znamo da je puno značila mnogima, uključujući i sve vas. Skrhkani smo iznenadnim gubitkom u našoj "Mis Amerika" porodici i izražavamo duboko žaljenje porodici i bliskim prijateljima na gubitku - piše u objavi organizatora takmičenja za Mis Amerike.

Ona je 1993. godine postala mis Floride, a zatim je pobedila na izboru za Mis Amerike i izričito odbijala da nosi krunu za vreme javnog obraćanja.

Od 1995. do 2013. godine bila je u braku sa Markom Stejnsom (56), s kojim je imala dva sina Kaija (18) i Averija (16), a on se sada oglasio:

- Teška srca delim s vama gubitak svoje bivše supruge Leanze, majke naša dva izvanredna sina. Uvek ćemo se sećati predivnih trenutaka proživljenih tokom njenog kratkog boravka ovde na zemlji. Tešim se znajući da će Kai i Averi zauvek imati najboljeg anđela čuvara koji će ih nadgledati dok se kreću životnim putem - napisao je Mark na društvenoj mreži Instagram.

U poslednjih nekoliko godina tumačila je ulogu Arijel u predstavi koja se odvijala uživo u Diznijevom restoranu na Floridi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA