Bred otkačio Nikol posle 3 meseca! Ona se vratila 40 godina starijem mužu koji se uopšte ne ljuti

Bivši ljubavnici navodno nemaju nameru da se mire i između njih je "definitivno gotovo"

  • 7
Nikol, Bred Pit Nikol Poturalski i Bred Pit; Foto: Tanjug/AP, Instagram/nico.potur

Holivudski šmeker Bred Pit (56) i nemačka manekenka Nikol Poturalski (27) su raskinuli posle tri meseca strastvene veze, prenose strani mediji.

Naime, manekenka je inače udata za bogatog vlasnika "Borchardt" restorana u Berlinu, Rolanda Marija (68) i sa njim ima 7-godišnjeg sina.

Sada se oglasio izvor blizak Bred Pitu i rekao:

- Oni nikada nisu imali ništa ozbiljno - rekao je izvor blizak Bredu.

Ova informacija dolazi nakon što je Nikol ponovo uslikana sa svojim zakonskim suprugom ispred njegovog restorana pre nekoliko dana, a tom prilikom su bili veoma srećni i delovali su prisnije nego ikad, iako je ona bila sa Bredom u vezi u tom trenutku.

Ljubavnici navodno nemaju nameru da se mire i između njih je "definitivno gotovo".

Inače, strani mediji su pre nekoliko meseci otkrili da je nova devojka Breda Pita već udata i da ima sina, ali da njen suprug Roland nije ljubomoran i ne mari za njene vanbračne afere.

Oni navodno imaju "otvoren brak", a Nikol je Rolanda upoznala u njegovom luksuznom restoranu, baš kao i Breda. Roland očito ima više iskustva s romantičnim iskušenjima i ljubavnim nevoljama, jer iza sebe ima četiri propala braka.

- Roland je filozofski tip čoveka. Nekoliko puta se ženio i ima petoro dece. Ne zanimaju ga negativnost ili ljubomora. On i Nikol su još uvek u braku, ali njihovu vezu možete opisati kao otvoreni brak - izjavio je njegov blizak prijatelj.

Podsetimo, Nikol i Bred su nedavno otputovali na romantično putovanje u Šato Miraval u Francuskoj, gde Oskarovac proizvodi roze vino koje prodaje po ceni od 390 dolara, a njegova bivša Anđelina Džoli je baš pobesnela zbog cele situacije, jer su imanje kupili zajedno pre 6 godina.

Takođe, oni su prvi put bili uslikani zajedno na koncertu repera Kanjea Vesta u Los Anđelesu u decembru 2019. godine, ali sada je ovoj ljubavnoj priči došao kraj.

Video: Anđelina Džoli ne želi da jede zbog Breda i Džen

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nikolas

    29. oktobar 2020 | 17:26

    KOD NJIH SU SVE AFERE BIZNIS JER IM POVECAVAJU TIRAZ I O NJIMA SE PRICA U KRUGOVIMA BOGATIH !!! NEMA FRKE I NEMA TRKE A NAJMANJE LJUBOMORE!!

  • Vm

    29. oktobar 2020 | 17:13

    Eto uspevaju rituali one ljubomorne veštice.

  • Predrag

    29. oktobar 2020 | 22:07

    Ona je ima 20, a on 61 godinu kad su dobili dete. Ova je za Milijanu iz "PAROVA" mala beba.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA