Od lepotice do "veštice" bez zuba: Broj operacija ni sama ne zna, samo je grudi sekla 9 puta

Kejti Prajs više ne liči na sebe...

  • 3
Katie Price, Kejti Prajs Foto: Profimedia

Engleska starleta i rijaiti zvezda Kejti Prajs (42) ne prestaje da šokira fanove svojim izgledom.

Žena koja je pre samo par godina bila prava lepotica sada izgleda, blago rečeno, zastrašujuće.

Kejti je godinama menjala veličinu grudi i konstantno ih povećavala, što su fanovi ranije prihvatali, ali kada je prešla na korekcije lica, preterala je u toj meri da se svima zgadila.

Naime, ona je povećavala, smanjivala, pa opet povećavala grudi 9 puta, zatezala je lice na zastrašujuć način, povećala je usne nebrojeno puta, podizala je obrve, menjala zube i sve to kako bi postigla "ovakav izgled".

Obožavatelji kažu da bi bila lepša milion puta da je ostavila svoj pređašnji izgled pre operacija i tetoviranja obrva, a njeni ožiljci koji se vide su uznemirujući. Kejti su uši skoro otpale nakon posednjeg zahvata zatezanja lica u martu prošle godine.

- Česti odlasci na plastične operacije kao što Kejti to radi, povlači za sobom rizik od komplikacija, uključujući sepsu koja bi u najgorem slučaju mogla da je ubije- objasnio je hirurg Marko Ho Asjoe za magazin "Closer".

Prajsova izgleda jezivo, a i sama je govorila kako joj je lice unakaženo. Mnogi komentarišu da deluje kao da joj se lice topi i da mora da prestane sa operacijama.

U galeriji u tekstu pogledajte kako je Kejti izgledala 2011. godine, a kako sada izgleda i napišite nam u komentarima da li žene u današnje vreme preteruju sa menjanjem izgleda i zbog čega je to maltene modni trend u svetu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA